Posts

Showing posts from August, 2015

kelam kabut

Assalamualaikum and Hallo ok. harini brapa hari bulan? 11.8.2015! terbaeeekkk... nampak sgt mak lijah kalut ntah hapa² smp tak dan nak jenguk blog.. akan tetapi...diam² berisi hokey.... (i tak pregnant) entry pasai throwback pon tak sempat nak habiskan... kalau nak toleh² jugak lg.. maunya smp terteleng... but stiilllll... tak sempat² gak nak story mory morning glory gitewww... thanks to reader yg email/WA i and mintak haplod entry... walaupon cuma 3 worang.. namun buat i terharu... buleh bayang la kalau otai² blogger mcmn kalau ter'pause' blogging.. missLR dah besar... dah makin sama rupa ngan i... tp perangai ikut papa dia.. huhuhuu... smlm dia baru start sekolah blk lepas 2 weeks cuti summer... dlm dia dok sebut² boring... penuh jugak aktiviti dia sebenarnya... since raya smp la weekend lepas... mcm² dia buat.. and ofkos mak dia pon sama kalut... and since blog i ber'hibernasi' nih... mcm² jugak yg jadi kat i... Alhamdullillah... semuanya positif²