meng'hobi' part 2

Salam and Hallo

ritu ada cerita pasai building 3D ni kat entry meng'hobi'..
dah beli n dah buat Burj Khalifa ngan Neuschwanstein Castle...
rupanya bukan ada 5 set..tp 6..
i beli semua. :)
Statue of Liberty, NY, US..
Notre Dame de Paris, France.. 
Eiffel Tower, Paris, France..
Burj al Arab, Dubai,UAE..
i buat notre dame.. yg lain, missLR ngan encik suami buat...
sgt addicted buat bendalah nih...
tp tu lah... excited time buat saja.. lepas dah siap... amek gmbr.. tak tau dah nak buat apa..
nmpk lebih pada tlg semakkan rumah saja...huhuu...

sapa nak beli yg dah siap.. buleh roger²..
or.. i letak kat ebay... huhahhaha....

tunggu missLR besaq sket, nak pi Neuschwanstein Castle..
insya Allah...

Comments

Adi Yuseri said…
wajib pi Neuschwanstein Castle...castle yg cantik compare to castle2 lain dkt Austria/ Germany..
:cahya schatz: said…
insya Allah... tunggu liya besaq sket kott..
tu pon kalau still ada kat sini.. huhuuu...
Neuschwannstein best! Pergi time spring! Itu la dia castle Snow White! =D
:cahya schatz: said…
liya tak kenai snow white lg..tuh yg kena tunggu besaq sket...
fadhilah said…
kak liza, kat kik ade lg bgunan laen. menara pisa ade, alamak, lupe plak ape lg. ade 2,3 lg yg laen. kumpul2 wat koleksi..pastu tambah regal susun sume. ;D
:cahya schatz: said…
fad : jammed...jenuh nak pikir nak letak mana...
susun kat keller jgk kangg...

Popular posts from this blog

saya terima seadanya..

2018

Mee udon sup