Long Sleeve Peasant Dress

Salam and Hallo

ni projek 2 hari lepas...

niat di hati nak guna kain baru beli... tapi sayaaanngg sgt... pusing² perabih kain lama...
tp dress kalini i sgt puas hati.. tak sangka turns out very santeeekkk... :)
baju siap jer... missLR berak.. so tak leh try lg... lepas pegi toilet... time tido dah...
dia dah hangin tak leh try baju baru...
missLR : mama....baju iyah... annteekk...
i : lepas tido.. buleh pakai baju baru ok?
missLR : mmm..ok.. (frust. tp terus heret baju naik katil..)
tido pon peluk dress baru... mcmn la mama tak semangat nak menjahit kaan...
ni muka baru bgn tido...
gmbr² yg dia pakai suar hijau adalah time dia bgn tido... bgn jer, terus cari baju antteekk...
dekat² papa blk... i bawak missLR mandi.. nak mandi pon kena letak baju tu depan dia...
papa blk, beriya posing.. tunjuk baju baru...
papa kata cantek... dan² muka blushing...
pastu suruh mama amek gmbr... nih la hasilnya bila kena puji...
senyum macam makshaq hanim ajaq..
sangat senang buat peasant blouse/dress nih rupanya... pada yg mmg dah terer jahit maybe rasa ni projek picisan jer kott.. tp bg i sangat la buat i tersengih smp harini...
kiri : muka tak bersalah.
kanan : muka gedix santai.

Comments

4 Kay-E said…
Wahhh.. Sukanye dpt baju baru. Pas ni Mama boleh buka kedai lah :)

Muka gedix santai tu CUN!
:cahya schatz: said…
puan ita : saya masih amatur..takat melayan liya posing lepas la nak jahit² baju tuh.. :)
dia mmg suka buat gaya² gedix cemtu..
ahkakbatik said…
waa baju ni santek...santek... kalo auntie pinjam rerasa auntie nampak santek macam liya tak...ekeke...
:cahya schatz: said…
kak tek : buleeehh... tp kena bawak kain dari texas la...kot2 seri dia lain macam..

Popular posts from this blog

saya terima seadanya..

2018

Mee udon sup