ok set n go

Salam dan Hallo...

i ingatkan...
i nak buat ruang wishlist... supaya i ada aim dlm hidup dan memudahkan org bagi hadiah kat i...
itu yg first...
yg kedua... i akan bukak i punya blog masak2 utk tontonan umum... tp mungkin i akan hapdet 2,3minggu sekali... wakaka.... tak per kot... sbb 2,3org ramai yg dok soh publickan... i tak sampai hati nak keciwakan hati peminat2 i... so... i akan publickan..tp korang kena promise jgn soh2 i hapdet2 slalu k..
pastu...i akan launch blog kedai i jugak.. supaya senang korang2 nak tgk pam2 medela ngan barang NUK... :)
tp i bgtau siap2 la... sapa2 yg nak beli byk2 then jual kat mesia... i alu2kan contact i... i akan tulong supply...

waaahhh...banyak nyer cita2 i....
padahal smlm pinjam sewing machine achik.... kena buat jadual waktu la cemni...

Comments

Popular posts from this blog

saya terima seadanya..

2018

Mee udon sup