I am back.. (kerana Layth Raheel)

Assalamualaikum and Hallo

Subhanallah... Alhamdullillah...

First skali jom la gelak secara berjemaah sbb apakehalnya org buat blog update setahun sekali...?!

missLR dah masuk darjah 2.. Byk yang bertukar.. Tukar sekolah.. Tukar kawan.. Tukar sekolah agama.. Tukar style.. Tukar character.. Sooo, i pon tukar la approach dalam memahami anak dara i itu..

mrLR dah setahun 4bulan.. He is the main reason why i want to start blogging again.. Many things happen tp tak takdak record nak refer mcm missLR dulu...
mrLR is a sweetheart for everybody 😍
He is sweet, brave, very manja and full of LOVE. Alhamdullillah ❤

Encik suami masih yg sama (of course orang yang sama 😅)..  He is the one yang blh puji sambil mengutuk i dalam masa yang sama.. Well, he is the same.
This Dec, kami akan celebrate our 10th anniversary... Wow! 10 ok!
Nak sanding skaligi pleeaasseeee...

Me.
Still the same (except more serabut, ada few uban)
Since missLR tukar sekolah, i 'sepatutnya' ada more me-time... Tp i pon tak sure mana peginya 'time' tu... 😑 dapur tak pernah kemas... Iron board tak pernah terlipat.. And bakul baju tak pernah kosong.. So, cuba pikir apa yg i buat sehari2?

Td i tengok movie julie&julia.. Tak pernah2 i bg rate kat any movie kat netflix, but harini pecah rekod, i bg 5stars kat movie tu..
And terus call encik suami mintak izin sambung blogging... Semangat gittewww...

Doakan semoga i tabah menghapdet blog.. And at least, entry lepas2 ni lebih berilmiah dari entry2 sebelum ni... 🤓

Thanks semua.
Thanks encik suami.
Thanks anak2.
❤❤❤

Comments

KestenAfham said…
Apa barang 2017 oct baru tgk julie&julia.

(hahaha baru nak start balik dah kena kecam)

Popular posts from this blog

Mee udon sup

review : katil baby

Giveaway 14/003