three two

Assalamualaikum and Hallo

hoo yeee... 23rd november haritu, i sambut birthday yg ke 32..
23-32...

nak jgk lucky number kan...?
heh.
ramai tanya betul ke i 32...? bukan 33..?
weellll...itu la untung lahir akhir tahun...

birthday kalini sempoi... nothing special yg terkejut² or suprise² or sweet²..
memandangkan birthday kalini weekend... so encik suami ajak jalan² cari benda makan yg tekak dia teringin... baca betul²... tekak DIA..
-.-

mula² encik suami ajak pegi mainz.. tp i ralit² pusing².. golek²... dah smp tgh hari...
tp encik suami nak gak ajak kuar.. so kuar jgk tp pegi frankfurt...
memandangkan encik suami dah lama tak naik train.. maka sempena birthday i.. dia ajak kami pegi frankfurt ngan train... ok.. itu luar biasa sikit utk DIA... sbb i n missLR mmg still pegi mana² ngan train or bas...
kuar kalini mmg takdak plan nak shopping or hooping or stalking...
mmg semata² nak kuar berdating sahaja...
kebetulan ada strike kat frankfurt.. tramp tak gerak... so, kami berjalan saja kemana²...
org frankfurt pulak nak bergambar kat lambang euro nih...huhuu..

haish.. dah besar dah missLR... :D

sunday, 23rd..
pagi² kami dah kuar jumpa cousin i (actually cousin kepada cousin) kat airport frankfurt... dia ada kerja kat US... then mintak transit kat frankfurt utk jumpa skandal² sekalian... masa ketot.. tp ramai skandal nak kena jumpa.. makanya, kami lepak kat terminal satu.. then i bawak blk beg luggage dia saja.. dia terus pegi jumpa skandal lain pulak...huhahahha...
blk dari airport.. missLR nak pegi playground... dah sejuk² mana lg nak lepak melainkan tiggolino...
so lepak tiggolino...
i melepak smbl membalas ucapan² bday dari peminat² terchenta....
gitewwwww.....
thanks a lot uols... thanks utk segala ucapan...segala doa.. segala pujian....segala perlian... dan segala²nya lah!
i love u like stone.the very hard one...

blk dari tiggolino, kami blk rumah dulu sbb ada org sakit perut..
i bantai tertido kat sofa... huahhahahaa....
ptg, encik suami ajak makan steak... kan besday kan.... tak mau la susah² masak bagai...
giteewww...( skaligi)
slalunya kalau pegi kedai steak ni.. i tak pernah dpt order benda yg i nak makan...
mesti missLR dah dulu² pi order sendiri number 14.. spagetti seafood feberet dia..
huh.
bukannya kedai ni ja.. pi mana² pon, lately (semenjak missLR dah reti cakap jermen).. mesti missLR yg order... and sebab tak mau membazir... otomatik, i kena share ngan missLR... and otomatik encik suami mcm ala² terpaksa order makanan lain yg ikut selera dia...

huh.penat berleter...
pendek cerita... hari besday i... encik suami bg i order menu yg i nak makan... dia pulak share spagetti seafood ngan missLR...
muka puas dapat makan steak ngan mushroom tergolek...
tp last² tak habih jgk sbb rasa mcm dah gigit byk kali tp steak tu tak habih²...
hahahahhaa...
encik suami kata, lenkali redha ja la apa benda yg dia pilih...

eh jap. awat mulut i kaler putih? ka gigi i tu?
ouh.. lips i berkilat rupanya.

Comments

mememe said…
Sapa cousin pada cousin? I kenai ka?
:cahya schatz: said…
mememe : errr sebenarnya anak sedara suami cousin i.. :)

Popular posts from this blog

Mee udon sup

Giveaway 14/003

nasi arab - pes yemeni mendhi PROMO