berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Tuesday, May 20, 2014

eurocamp - roermond designer outlet (part3)

Salam and Hallo
on the 1st day, after lunch kat düsselsdorf, kami terus berombongan ke designer outlet roermond...
time tu dlm hati i agak berbunga² la nak shopping smbl bersiaran ngan ich&du...
hmppphh.... punah harapan..
jalan nak masuk simpang outlet pon dah jammed...smp kat parking ja pon i dah geleng² kepala... parking penuh sepenuhnya.... rakyat jelata mcm semut...
SPRING!
ni jalan masuk outlet... bunga murah²....
encik suami dah cakap siap², kita nak pi caravan 4hari.. so tak yah la beli fresh flower...
bunga depa ngan bunga i... :)
dia buat perangai nak jalan pulak... dah la ramai org... dok belanggaq pungkoq ja...huh...
seeeeee.... nak masuk kedai pon kena beratoq beb.... tp kawan i kata mmg murah betoi...
encik suami langsung tak masuk kedai apa pon... dia kata 'pening ramai² org nih'
i tabahkan hati jgk la masuk lacoste n few shops sbb nak tlg survey barang ngan member/customer...
Fossil... semua longgok²... tp ramai gila makhluk kat dlm kedai.. i nak tonggek pilih beg pon susah....
time ni i tak dapat credit card lg... so bila dah bersusah payah, lgsg tak dak motivation nak bergasak...
skg ni, ada credit card.... cepat ja i sambar benda... zass zass zasss... terus berdiri kat depan kaunter..

akhir sekali, lepas dah pusing² makan angin tanpa beli apa²...
maka kami bawak la anak² pulak hiburkan diri....




.

1 comment:

makshaq said...

The face impression..priceless!