berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Monday, May 19, 2014

eurocamp - easter 2014 - JADE imbiss

Salam and Hallo

di episod yg pertama, ada i ceritakan pasai lunch kami a.k.a tempat pertembungan geng² caravan... :)
kami lunch di jade-imbiss düsseldorf..
yes.kedai china...
apa yg special ialah.. kedai ni jual semua makanan vegetarian.. tambah lg ke'special'annya ialah dia buat bentuk mcm² and macam² rasa....
kat menu dia dah siap² tulis, ada veggie duck.. veggie sosej.. veggie pork pon ada!
semua dia buat guna soya, gandum, seaweed bla bla bla.... and tak guna alkohol....
satay yg i order...
satay ni sgt sedap hokeeyy... serius... ada rasa mcm ayam... yg kecik tu rasa mcm udang... yg last besar tu rasa liat² skit mcm daging...
sangat la terasa nak makan semua benda...
yang ni tomyam... kawan kami order mee sup utk anak dia.. i suap si missLR skit... tapi last² dia hirup tomyam ni yg lebih²... pedas skit utk missLR tp sedap..
ini menu i...
apa ntah nama dia... punnyyaaa la sedappp weeyyy.... dah la cepat dia masak...
ni nasik goreng mr.jimin.... dah la selambak punya byk... sedap pulak tu....
mee goreng encik suami... selambak jgk... tp habis dikerjakan kami berdua....
gaya mcm lapar sangat.... huhuu...
mereka... ni la geng caravan kami... :)
dua org kat tgh tu yg suggest tempat makan tu... mmg berbaloi²...
ini hero ngan heroin :)
heroin kecik busy makan.... 

bila nak blk, kami tapau utk dinner.... i ni berapa kali baca menu.. semua benda i nak try... last² ambek nasik goreng cendawan... :)

setakat apa yg i makan, i bg 4.9/5.0 stars!

No comments: