berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Tuesday, March 18, 2014

Online bisnes

Salam and Hallo

Subhanallah...
akhirnya terwujud jugak 'ich&du'... terima kasih pada semua yg bg semangat n tunjuk ajar... (termasuk yg paksa i :D )

sebelum ni i dah ada 'LR gmbh' yg jual barang baby... tp sekali² nak blk cuti... encik suami tumpang letak barang² dia... mcm jersey n jam...
tetiba² ke'ting'... i dapat satu idea... cuma tak berani nak cakap kat sapa² n realisasikan idea i.. stended la i nih... bila mai tang part bisnes.. semua benda tak berani.... tambah pulak dpt encik suami yg sama spesis ja ngan i... lagi la lama idea tu terbenam kat otak...

but, there is always a first time... (walaupon sebenarnya i dah 2nd time)
selagi tak cuba... tak tau apa rintangan or habuan yg kita akan dapat kan...

moh ler kawan²... jom usyar² apa yg kedai i ada... br ja launch semalam... kedainya dah lama ada.. :P

konsepnya : beli ikut promosi... setiap batch akan ada kat kedai dlm 3-14 hari ( depends pada promo/sale )
tapi kalau uol nak soh i cari/survey benda apa² kat germany ni pon buleh... insya Allah... :)
barang² i tak semestinya barang branded.... segala benda pon akan wujud dlm 'ich&du'...
dari yg rega MYR5.... sampai la ke barang yg harga MYR 555++... insya Allah...

and alsoooo... i akan ada barang pre-loved jgk... barang new ofkos la ada.... semua details akan ada kat caption album... postage pon sama... ada harga yg dah termasuk postage... and ada yg excluded... uol buleh pilih utk satukan barang² n pos serentak...
so cek-cek-cekidaut....

ooo eeemmm jiiii... excited hokeyh!

No comments: