aktiviti sekolah missLR

Salam and Hallo

:)
lama tak hapdet kan...
utk mencuri kembali hati peminat... i hapdet cerita missLR...
hihii...
ini cerita awai bulan lepas...
skg ni dah musim hujan... sat sejuk... sat panas... i nak pakaikan baju utk missLR pon pikir 4x...
nak tak nak kena jgk beli baju extra utk dia...
bak kata makchoo jijah... nin dia ootd missLR...
gitew...

mmg kebykkan baju missLR kaler pink... bukan sbb dia suka sesgt kaler pink.. tp kat sini tak brapa ada choice....
kalau tak pink... oren... tak pon kunin...
utk laki... biru... tak pon... cekelat... tak pon ijou...
missLR tgh tunjuk jalan blk rumah... huhuuu...
on the 1st week... i sempat la ambek video i sembang² ngan dia... masuk 2nd week, dia dah tau jalan blk rumah... dia dah lari ke depan... jgn kata nak amek video... amek gambar pon susah.... huh..
pesyen rambut...
i slalu cakap kat encik suami... masa i kecik²... bonda slalu ikat rambut i... mcm² fesyen.. :)
bezanya : i dulu... redha ja bonda nak ikat mcmn... si missLR ni, dia yg akan bgtau dia nak i ikat mcmn....

kalau tak ikat rambut - missLR kata mcm rapunzel
kalau 1 tocang - missLR kata mcm vidia (kawan tinkerbell)
kalau 2 tocang - missLR kata mcm minnie mouse
kalau 1 tocang dendan - missLR kata mcm fawn (kawan tinkerbell)
kalau 2 tocang dendan - missLR kata mcm lizzie (kawan tinkerbell)
kalau 1 sanggul - missLR kata mcm tinkerbell

skg ni, turn i pulak buat kat missLR... missLR pon ada sekotak aksesori rambut... sama mcm i masa kecik dulu...
masuk sekolah rendah.. ada few member nama liza... so miss Eng panggey i, 'liza tocang'... hik hik hik...
i tak kisah pon.. sbb terasa comel...
heart ni missLR buat kat sekolah... i tgk org lain buat senget benget... missLR punya marshmellow span tegak² ja... n seperti yg i jangka... dia last skali siap buat bendalah tu... :)
teliti mcm papa dia gak...
ni pulak... kertas kebenaran utk bawak budak pi trip!!
group missLR ada dlm 12org kot... plus cikgu 2org... depa akan pi OPELvillen (kilang) utk blaja 'shape n colors'...
interesting kan??!
i siap² dah tanya, 'mak buleh ikut daaakk...?'
tp utk trip kalini, tak leh...

depa akan pi naik train (ala² komuter) ke kampung sebelah utk pi kilang opel...
comel gila kaann..?

i dulu...darjah 6 br merasa nak pi rombongan sekolah.. tu pon pi muzium penang... :)

Comments

makshaq said…
betui laa.. mak mmg suka buat pesyen rambut.. masa i kecik, i tak ingat laa bab tocang2 ni.. tapi i ingat sat mak belah rambut kat tgh, sat belah rambut kat tepi.. bab ikat rambut,, i ingat tocang dua ja.. exposure tak banyak lagi mcm liyahani kot nak mintak tocang rapooonjeelll.
:cahya schatz: said…
i mmg ingat mak dok ikat rambut i.. n segala aksesori sekotak!
hihihiii...
sHeLaBeSh said…
salam sis,
nak tanye, sis masih di jerman ke? bila blk malaysia?
nk order Fridge magnet peta jerman n wording fridge magnet. ni email sy noor_shela@yahoo.com

TQ

Popular posts from this blog

Mee udon sup

review : katil baby

Giveaway 14/003