surat pertama missLR

Salam and Hallo

anak gue dah masuk tadika weeyyhhh....
ni cerita bulan lepas... kami ada termin ngan cekgu kelas tadika missLR..
cepat gila masa berjalan... dlm i dok bising² missLR tak dapat tempat lagi.. tetiba ja dia dpt call kata dia kena mai sekolah start middle august..

1st time pi sekolah.. jumpa ngan pengetua...
comey ja pengetua dia... n suka senyum...

2nd termin.. jumpa ngan cikgu kelas dia...
actually, ada 2,3 org cikgu kelas dia tp masa 2nd termin tu.. kami jumpa ngan frau Toni... ( ada gmbr kat bawah... tp skg ni rupa n badan dia berbeza gila² ngan gmbr tu...)

2hari lepas termin ngan frau toni...
missLR dapat surat...
sooo comey... :)
ekceli tak dak motif i nak letak mosaic² tuh... tp nak jugak bg ada jeng³ skit... huhuuu...
ntahhapahapa la....
dalam surat tu tulis... (lebih kurang je la)

haloha liya..!
tak lama lagi kamu akan join kami di tadika ...
kami sangat gembira dengan kamu..
pada hari pertama, bawak la sapa² dari family kamu utk stay ngan kamu di sekolah, so that kamu blh kenal org lain...
kalau nak, kamu blh usung segala binatang peluk² atau mainan kamu skali...
salam sayang dari cikgu² kamu di kumpulan gagak hitam.
ps : dengan happy, bawak la mama or papa skali utk hari pertama kamu utk sedikit lawatan introduction bersama kami...

so ini la rupa cikgu-cikgi missLR...

1st day missLR kamis lepas... jumaat tu, si milka ni kawen.. smp harini tak masuk reja lg... pi honeymoon skali kot...

nnt i letak gmbr 1st day missLR pi sekolah n cerita pasai sekolah dia...
apa pon... i seronok sgt bila missLR survive n happy kat sekolah :)

Comments

et said…
wah..liya dah masuk sekolahh..mesti excited..

betoi ka group gagak..hehehe

p/s:selamat hari raya liza..
Neny said…
heyyy, Milka tu ex- cikgu kembar. Baru kawen ek? dia dah siap beranak dah dulu masa kembar still sekolah kat sana. Liya masuk kelas apa?? Hopefully liya enjoy kat drachenland KITA...rindu suasana kat sana. Dont forget to blog every event kat Drachenland ye!

Salam sayang utk Liya Raihana :)
Emma Manson said…
Besnya... Anak dah besar, sedih ada, happy for her pun ada. Sayu je tengok entry kau kali ni... Huhuhuh....
:cahya schatz: said…
et :
haah... br seminggu n dia sangat excited :)
liya mmg group gagak.. tp liya tak kisah sebab barang² dia gmbr parrot..
:cahya schatz: said…
neny : ouh ya ka...?
liya masuk rabengruppe @ kumpulan gagak...
kelas yg betui² depan pintu masuk..
harap² sempat la nak cerita pasai sekolah dia...
cerita 2tahun lepas pon tak dan nak publish lg.. huhuu...

umie neny... nama liya, liya raihany la... bukan raihana... :D
:cahya schatz: said…
emma : ha ah... dia dah besar.. kalau dengar dia bercakap lg la mcm org tua²... huhuu...
dah buleh jadi besfwen (pengkritik tetap) mama... :D

Popular posts from this blog

Mee udon sup

Giveaway 14/003

nasi arab - pes yemeni mendhi PROMO