rückenlehnenschutz und sie.

Salam and Hallo

hah.. tergeliat lidah tak sebut tajuk entry ni...?

1st² skali nak bgtau segala jenis order dah tutup....
beg besar n kotak besar pon i dah kuarkan dari store.... sekarang buleh kira ngan 2 tangan utk countdown blk tanahair...  wee huuu...!

bendalah rückenlehnenschutz itu adalah lapik kaki utk letak kat blkg seat driver n co-driver...
ada few jenis... tp i nak cerita yg missLR guna...

 pic from google

ini lah dia 'rückenlehnenschutz'... mcm i bgtau td... kegunaannya ialah utk letak kat blkg seat driver n co-driver... nak letak 1 side buleh... nak letak dua² side pon buleh...
ini utk elak blkg seat tu kotor...
kalau anak² dok kat car seat, kaki depa slalu slumber ja letak kat blkg seat driver tu.... so kalau kasut basah.. kan selalu kotor kat blkg seat tu...
so... ini salah satu penyelesaiannya... ada gak rückenlehnenschutz jenis berpoket².. ada gak yg setakat plastik kosong saja....
selain utk budak², blh jgk digunakan kalau kita slalu bawak penumpang yg tak reti nak dok diam n dok asyik tendang² seat depan....

actually, i tak tau pon bendalah ni wujud ngan gmbr yg comey²....
kat mesia, i slalu nmpk org letak yg poket² blh letak bekas air segala...

ada skali tu, i pegi REAL... jalan² kat area restposten, jumpa la satu rückenlehnenschutz gmbr spongebob... 1.50€ ja kot... tp ada satu... kotak koyak...
tak pa la... anak pon ada satu... takkan nak beli smp 5 kan...

sangat la membantu bendalah tu di kala hujan... di kala snow... di kala lecak...
tak dak la papa missLR nak hangin² kalau seat dia kotor...

biras i pon pesan.
i beli lg 4... hehehhee... semua corak sama...
2 utk anak² biras i... 2 utk anak i...
tunggu kalau i ada MPV pulak... i beli lg 3pulak.... huhuuu
tudiaaaa.... missLR dah tulis nama dah siap².....
dia kata nnt takut adik wardah ambek dia punya... (drama.)
missLR kata, dia ngan kak aisyah buleh share... (drama skali gi)

lately, missLR suka nak tulis nama kat barang² yg i beli...
tak pa la... tumpang tengah comel kan...
kang dah besar skit, salah tempat tulis... ssiiiiiaaaaappppppp.....
missLR dah pandai tulis nama dia sendiri... tp nama depan ja la...
yg belakang... kena eja then dia tulis...
I : ok... kakak tulis ar-ay-ai-hesh-ay-en-wai
missLR : 'wai' tu mcmn...?
I : mcm yg kakak tulis kat nama kakak aisyah tu....
missLR : mana satu.... ?
I : ni.... yg ni la 'wai'...
missLR : ooooo.... yg ni upsilon! hahahhaaa... mama salah keeee....?





kuang asam.
jermen panggey Y = upsilon...
lagi satu i sembunyik....
gmbr atas ni... missLR susun rückenlehnenschutz tu.. kengkonon dia nak bg kering dakwat pen...
pastu dia sendiri yg ambek gmbr atas ni... dia kata nak tunjuk kat papa dia...

:)
si dia dah besaq....

Comments

Popular posts from this blog

Mee udon sup

review : katil baby

Giveaway 14/003