berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Thursday, May 2, 2013

2 mei.

Salam and Hallo

tadi i kemas² folder gambar...
rasa mcm nak print gambar. masuk bilik, dok kemas bendalah lain pulak...

td terjumpa gambar ni.
tarikh 2 mei 2009. missLR 7 bulan.
buuullllaaattt..... tp mata sepet...
maklumla... keturunan tok maey mmg mata cemtu. asal senyum ja, mata ala² nak pejam gitu...
masa ni family kami, family kak neny, family kak ayu n family kak azma buat picnic kat dlm hutan.
missLR tak paham apa lg time ni. si kembar ja enjoy main.
minggu lepas, i pi jalan² dalam hutan yg sama. saja bawak missLR jalan² dalam hutan.
i rasa semua burung lari sbb dengar missLR bercakap tak berenti. huhuuu...
masa ni ingat suhu ok... pakaikan missLR lengan pendek saja...
eh.. masa nak kuar tu missLR tido kot, so tak pakaikan jaket... ntah.. i pon dah lupa... bila nak kuarkan dia dari stroller,terpaksa balut ngan blazer i..
ntah apa dia pikir time ni. berkerut² dahi. baju merah tu pinjam kak bela punya.
masa ni missLR belom blk mesia lg... dia 1st time blk masa umur 11 bulan...




Alhamdullillah..
Alhamdullillah..
Alhamdullillah..
harini missLR dah umur 3tahun 6bulan...!
otak besaq....
pipi maintain....

2 comments:

makshaq said...

iyaaaaa... jgn senyum lebar-lebar nanti terpejam mata...

:cahya schatz: said...

eleeeyyhhh... cakap liya kunun... makshaq pon sama sepet...