berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Wednesday, April 10, 2013

Lawak si missLR

Salam and Hallo

Pagi2 lg missLR dah wat lawak... I dok sibuk2 pn blh tergelak smp nak terkucil..

Skg ni, missLR suka buat soalan berantai...
Semua kenapa... Apersal... Apa.. saper...

Pg ni, dia tgk kartun kat tv... Kartun thomas train tu..
Dah lepas 43 soalan kenapa-kenapa-kenapa...
MissLR : ma..kenapa thomas tu punya kawan sedih?
I : liya cuba dgr thomas kata apa...

MissLR : thomas kata apa mama.. . Kakak takleh paham.. Dia tak cakap jermen...
I : hahahaa.. Dia cakap jermen la tu... Kawan thomas tu nama dia hiro.. Mama tak tau kenapa hiro sedih..

MissLR : kenapa hiro sedih sbb mama tak tau....?
I : hahahahaaa... Bukan sbb tu la... 

MissLR : abih tu... Kakak tgk dia sedih sj... Hah kenapa?
I : liya kena tgk la cerita tu.. Br tau kenapa dia sedih...

MissLR : ye la.. Kakak tgk la ni... Mama taktau ke kenapa...?
I : tak...

MissLR : sebaaabbbb... Papa dia pegi ofis lama sangat... Tak main ngan anak dia... Kakak sedih la mcmni.....
I : aik... Tiba2 salah papa pulakkkk....




4 comments:

Neny said...

MissLR : kenapa hiro sedih sbb mama tak tau....?

Hahahaha...tu mesti terkulat2 mama nak jawab kan?

ammi said...

liya liya..nk kena study la cmni pasaipa hiro tu sedih.. nk kena jawab soalan subjektif sebulan nnt ;p

siti.fizzie.fizz said...

tudia kaki kokyok

:cahya schatz: said...

ummi neny : masa tu nak tergelak ja lebih sbb muka dia mmg muka innocent abihh...

ammi : sila kentalkan jati diri anda... hahahhaa...

makngah siti : kokyok tu apa...?