pemotongan berganda

Salam and Hallo

haiii...
rindu tak..?

tajuk tu bukan bermaksud i nak jual barang ek...
ni hah ... i nak cerita gosip terkini pasai missLR...

la ni i mcm menggila skit beli perkakas utk buat projek H-C ( tudia nama projek....)
latest... errr...tak brapa latest sangat la sbb harini pon beli barang lg... kui kui kui.... (jgn habaq kat encik suami tau...)
i beli gunting² ni.....
ada 6 corak kot sebenarnya.. tp i ambek 4 saja... 1€ seketoi....
masa jumpa n beli tu hati punya la berbunga² riang.... dah siap susun ayat dah nak habaq kat encik suami mcmn.... 
tp bila blk rumah, try gunting²... terdetik dlm hati.... 'patut la rega 1€'
tp ayat itu dipendam saja..... harus senyum semanis mungkin bila tgk encik suami... ada jugak ketakutan terselit dlm hati.... 

so...utk cover pembelian yg kurang buleh diguna pakai... maka kita pass kat missLR.....
nggeeeee.....
bijak kan..? kan ? kan...?

missLR mmg seronok bab² buat sepah rumah ni....
so, aktiviti kreatif kita harini i namakan 'pemotongan berganda'.... sbb bukan guna 1 gunting... tp 5!
tgk la muka missLR... kembang hidung² punya la syoq memotong....
tp sebenarnya dia betoi² focus... cantik jgk dia potong....
i tak tau la mmg budak² suka duduk cemtu or keturunan i yg mmg suka duduk katak cemtu...
anak² sedara i semua duduk cemtu....
missLR yg dok jauh beribu batu ni pon terkenan jgk duduk katak mcm kakak² sepupu dia....

dia potong bentuk macam²....
masa dia buat bentuk circle... dia guna gunting corak² tu then buat gunting keliling....
dia kata dia nak buat flower.....
tp ntah mcmn, kertas tu terkoyak.... dia frust....


'ma.... liya tak reti dah... mama tlg kemas... dah sepah² ni... liya nak rehat kejap...'

Comments

Miss Anna said…
Hehehe comei la idung kembang tu...
Ayat last tu tak tahan! Hahaha!
:cahya schatz: said…
miss Anna : nasib la br ada sorang kak... kalau ada 4 perangai mcm tu.. slim mama depa...
ammi said…
hehehe cute!
sitiezahim said…
hamboi2 comel je ayat last tu kan..hihi
- L e 3 n - said…
hahah.. comelnye anak dara kamu.. dh besar dah.. leh wat kwn borak n bgaduh dah.. hehe

Popular posts from this blog

Mee udon sup

Giveaway 14/003

review : katil baby