berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Friday, February 1, 2013

Day 30 : in motion

Salam and Hallo

Ya Allah.... challenge last dah...?
wow!

last, in motion....
sekali lagi menampilkan model kembang setaman... si missLR.....
gambar bawah ni i ambek masa birthday dia tahun lepas...
sbb besday maka pi playground pon nak ala² princess pakai baju kembang² riben² bagai.....
masa ni dia tgh dancing sambil kata 'liya shonoooookkkk sangat main kat tigolino'....
tambah pulak ada 2,3 makcik morrokko dok kat tepi tu dok usya² missLR n kata dia comey...
hapaa lagi... makin berpusing la pwincess tu....
gambar atas ni i ambek kat pusat sains Wolfsburg....
itu masa besday i tahun lepas... i rasa tak dak kot entry pasai tu.... tak sempat nak hapdet... gambar pon tak abih rotate lg... kui kui kui...
tp encik suami seperti biasa buat lawak asbestos kat depan pusat sains tu....
well...rezeki kami jgk la... tiket nak masuk pusat sains tu mahai jgk... tp hari yg kami pi tu kebetulan besday pusat sains tu jgk... so dapat masuk free....
n kami antara org yg mula² dapat tag utk masuk free tu... maybe ada limit kot yg free....
Alhamdullillah....
missLR dapat buat lantern yg cantik...
so proud of her...
n thanks to wawa n jimin jgk sbb melayan ja kami² ni dok buat bising kat rumah korang....

eh.terkuar tajuk....

so itu la dia gambar² utk challenge terakhir harini....
so lepas ni...ntah bila pulak la i nak hapdet...
tp maybe jgk besok... :)

thanks korang sbb hari² mai jenguk gmbr apa yg i tempek...
i tak kisah even u silent reader i pon....





i love u too... (tetiba)

6 comments:

Miss Anna said...

amboi amboi dancing! memang comel lar, bulat je muka die hehe..dress pun cantik.

:cahya schatz: said...

miss Anna : la ni dah susut skit... dok asyik nak minum air kakao ja.. makan tak mau...
hasilnya, tinggi tp kurus...

rubaizah said...

sila update selalu... aku selalu baca.. hihi

sitiezahim said...

hahaha tetiba lap lap plak..hihihi

aunty yannis according to liya said...

wahhh sufi dance by pwincess liya..hehe

:cahya schatz: said...

rubaizah : aku busy ntah hapa² la skg ni baiz...
tu br ada sorang pwincess...

sitiezahim : kasik chance la...

aunty yannis : buleh tahan jgk 'perasan' dia tuh...
kalau tgh mood pwincess... mmg tak leh lgsg nak suggest soh pakai seluar...
mesti kena pakai gauun....