berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Tuesday, January 22, 2013

officeku tetaaappp officeku jua

Salam and Hallo

cousin i bg satu link blog nih utk i usyar cara owner blog tu pakai shawl....
tp lumrah kehidupan... bila carik, mmg tak jumpa... benda lain pulak yg i jumpa...
huuhuuu....

dapur org tu kecik saja.. tp dia susun cara tersusun.. maka dapur yg kecik pon jadik sangat menyeronokkan...

ouh yes.lupa nak bgtau.. i nak cerita pasai dapur i....( read : office i)
dulukan...i dah pernah cerita pasai office i kat entry ni...

tapi i tak berapa buat hati ngan table top tu....
maybe sbb dia kayu yg kasar kot... before this i lapik ngan plastik.. tp memandangkan i ni buat kerja gaya mcm masak utk 43org...  plastik tu dah meleding²....
so i tertimbul idea nak beli pelapik utk top tu...
cun ka tak cun...?
i saaaannnggattt puas hati! ( buat masa ni.. )
tiba² nampak office i berseri² dan bermaya mcm baru telan collagen....
seperti biasa... tenaga bos besar utk turun padang amatlah dihargai....
tu tak termasuk lg tenaga buruh cikonet dok kehulu kehilir nak tulong.....
ni gambar closeup sket...
dengan rega 8€ mampu membuatkan dapur anda kembali bermaya....!


tapi i nak tgk jgk la minggu depan apa jadik ngan pelapik baru nih.. sbb junior i kata plastik lapik ni tak brapa tahan....

5 comments:

Neny said...

8 euro je???

Wahhh..sgt impressive! Balik nanti mat leh jadi contrator kitchen cabinet part time :)

Neny said...

Akak rasa tadi ada pos komen tapi salah blog..hehehe.

Harap2 yg akak pos pasal mat leh jadi contractor kitchen cabinet tu ada...

ammi said...

ammi nk cari blk pun x jmpa..hihi.. alkisahnya akak carila kt kedai2 berhampiran ye ;))

mn gmbor cikonet yg rajin menolong tu? huhuh...

sitiezahim said...

cantik..mesti bertambah semangat nak memasak lepas ni keh keh keh :D

:cahya schatz: said...

kak neny : lapik mcm sticker tu ja kak.. sbb tu 8€.. tp kalau beli arbeitplatz seketoi tu pon 200x65 br dlm 25€ cemtu ja....
kalau nak yg marble pon tak smp 50€ kot...
yg mahai kalau custom made potong tu...

ha ah... ada komen yg tersalah tu.. org dah delete...

ammi : akak try carik kat tiamia tu la... tup2 nmpk dia renovate dapoq...
uihhh...menggelupur akak pon nak deco2 jgk... tp tukar alas tops tu ja la.. hahhahaa...
dah cinonet tu kacau time org buat kerja.. tak dan nak amek gmbr...
abg kalau dah start buat kerja, semua benda nak perfect... mana akak dan nak amek camera...

sitiezahim : tengkiu...
semangat tu berkobar² smlm.. tp smlm encik suami ajak makan kat luar... so rasanya esok² semangat tu dah kureng sket kot...
hahhahaa.... ( mmg dasaaaarrrr...)