berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Thursday, January 10, 2013

Day 8 : technology

Salam and Hallo

i bukan org yg ber'technology' sangat....
mengadap laptop pon sekadar setengah jam saja yg i akan focus...
lebih dari tu... i chat ngan family/ frens or tgk movie....

latest, technology i ialah seketul kamus berbateri....
ofkos bukan i yg beli tp encik suami belikan...
skg ni kelas i dah tahap yg word dia i tak leh nak jumpa dalam buku kamus basic i....
so i perlukan something advance... (tp i tak advance² jgk.... hampes....)
nindia kamus eletronik punya canggih dok ada....
i mintak yg jermen-english....
tup² encik suami belikan yg ada skali ngan peghancis... itali ngan spain....!
hambek kauuu... kata tak jumpa sangat word dlm kamus kan.... 
kamus seketul tu sama ngan buku² kamus kat ataih ni.... 
kalau gue tak pass jgk exam nnt, mintak tlg rebus la kamus tu utk gue buat ulam....
huhuuu....

2 comments:

sitiezahim said...

wah dah tahap berapa deutsch liza ni? power2 hehe

:cahya schatz: said...

sitiezahim : tak la brapa tinggi sangat kak... tp otak dah berkarat.. maka dengan itu, terpaksa la beli gadget hebat sket utk buat rasa lebih konfiden...