Day 27 : after dark

Salam and Hallo

gambar ni la i carik² utk challenge sunset ituhari....
stended, bila tak cari.... time² tu jgk dia kuar first²....
gambar ni i ambek masa kat rumah lama... tahun 2008....
ni gambar kat christmas market december lepas...
christmas market ni mcm pasar malam... tp cuma ada dekat² nak christmas saja... i am not sure kat negara lain ada or not.. tp kat jermen, agak meriah la jgk markt ni...
kebanyakkan gerai jual barang² utk christmas or benda² yg handmade utk guna time winter....
tp i ambek gambar ni sbb tu 1st time i jumpa lantern star ni....
slalu tengok dalam tv n dalam internet saja...
sangat canteekkkkk.... :)

Comments

Popular posts from this blog

2018

saya terima seadanya..

Mee udon sup