berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Tuesday, January 29, 2013

Day 27 : after dark

Salam and Hallo

gambar ni la i carik² utk challenge sunset ituhari....
stended, bila tak cari.... time² tu jgk dia kuar first²....
gambar ni i ambek masa kat rumah lama... tahun 2008....
ni gambar kat christmas market december lepas...
christmas market ni mcm pasar malam... tp cuma ada dekat² nak christmas saja... i am not sure kat negara lain ada or not.. tp kat jermen, agak meriah la jgk markt ni...
kebanyakkan gerai jual barang² utk christmas or benda² yg handmade utk guna time winter....
tp i ambek gambar ni sbb tu 1st time i jumpa lantern star ni....
slalu tengok dalam tv n dalam internet saja...
sangat canteekkkkk.... :)

No comments: