berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Monday, January 28, 2013

Day 26 : something old

Salam and Hallo


OLD picture... :)
itu kami zaman moda².... macam kurus sgt kami² ni kan... hihiii....

i tak ingat tahun bila gmbr ni... tapi between 2004-2006...
masa ni awai² kami couple...
gambar di ambek oleh ntah sapa... tp kat rumah lama family encik suami...

i macam nak letak gmbar lain sebenarnya.... tp tup² terjumpa gambar lama nih...
ihik... ihik...ok la... mengimbau kenangan silamm....


'bang... thanks Allah abg dah tak kurus mcm dlm gmbr ni... kalau ya, jenuh la han nak menjawab kat mak ayah....'

2 comments:

sitiezahim said...

sewitnya gamba lama..i like hehe

:cahya schatz: said...

sitiezahim : hehehe... *blushing*
(sebenarnya tak jumpa gmbr lain dah)