berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Friday, January 25, 2013

Day 23 : sunset

Salam and Hallo


letih jgk sebenarnya buat challenge nih....
bukan sbb kena hapdet hari² tp sebab everytime i carik gmbr, time² tu la tak jumpa...
masa mula² i baca apa benda yg challenge ni nak.. i mmg konfiden i ada gmbr sunset yg cantik....
tp bila dah time nak guna... cari tak jumpa dah....

rasa mcm semua folder i dah bukak.... tp tak jumpa... masalahnya lg satu... i mmg tak leh ingat even apa yg i snap gambar sunset tu.. sbb jarang la sangat time² maghrib tu i kat luar kan...
i mcm buleh terbayang² lg gambar tu.. lebih kurang mcm gambar kat atas ni... i snap dari dalam kereta achik...
tp tak ingat on the way pi mana or blk dari mana...

terpaksa letak gmbr yg tak brapa nak 'sunset' nih...
layankan aje la eh...
























p/s : selain LR gmbh... i nak buat satu bisnes lg....
cekidaut bulan depan eh....
i love uol..... :D

3 comments:

sitiezahim said...

ok apa gamba ni..cun hehehe

Miss Anna said...

Ye i setuju, i pun letih carik gambar je huhu.. Kdg2 berejam abis carik gambar je..

:cahya schatz: said...

sitiezahim : tp matahari tu belum nak terbenam lg...

miss Anna : kan? tu laa... dlm otak mmg dah konpem dah ada gmbr tu.. tp carik2 tak jumpa... padahal folder dah susun lawa² ikut tarikh nama bagai....