Day 23 : sunset

Salam and Hallo


letih jgk sebenarnya buat challenge nih....
bukan sbb kena hapdet hari² tp sebab everytime i carik gmbr, time² tu la tak jumpa...
masa mula² i baca apa benda yg challenge ni nak.. i mmg konfiden i ada gmbr sunset yg cantik....
tp bila dah time nak guna... cari tak jumpa dah....

rasa mcm semua folder i dah bukak.... tp tak jumpa... masalahnya lg satu... i mmg tak leh ingat even apa yg i snap gambar sunset tu.. sbb jarang la sangat time² maghrib tu i kat luar kan...
i mcm buleh terbayang² lg gambar tu.. lebih kurang mcm gambar kat atas ni... i snap dari dalam kereta achik...
tp tak ingat on the way pi mana or blk dari mana...

terpaksa letak gmbr yg tak brapa nak 'sunset' nih...
layankan aje la eh...
























p/s : selain LR gmbh... i nak buat satu bisnes lg....
cekidaut bulan depan eh....
i love uol..... :D

Comments

sitiezahim said…
ok apa gamba ni..cun hehehe
Miss Anna said…
Ye i setuju, i pun letih carik gambar je huhu.. Kdg2 berejam abis carik gambar je..
:cahya schatz: said…
sitiezahim : tp matahari tu belum nak terbenam lg...

miss Anna : kan? tu laa... dlm otak mmg dah konpem dah ada gmbr tu.. tp carik2 tak jumpa... padahal folder dah susun lawa² ikut tarikh nama bagai....

Popular posts from this blog

Mee udon sup

Giveaway 14/003

nasi arab - pes yemeni mendhi PROMO