Day 21 : pretty pattern

Salam and Hallo



kan skg tengah gila ngan quilling...
terimalah.... ni antara pattern yg i teringin sangat nak buat....
simple... but soooo lovely....

mcmn depa buleh buat kemas sangat eh....?
kalau nak ikut 'pretty' mmg byk la i nak kopipes kan....
cukup la setakat sekeping gambar utk tatapan kalian...
esok dah nak kena pikir nak tempek gmbr apa pulak....



last but not least,

cantik kan quilling tu... uol buleh layan lg gmbr lain.... google under 'Quilled Typography'...
kalau i start carik... mmg buleh layan smp berejam² depan pc...

Comments

sitiezahim said…
liza memang tangan berseni...heheheh
ahkakbatik said…
dah 21 hari.. kaktek masih folo taw... suka tgk quilt, buat tak suka sebab tak sabau.

komen ni sebagai perangsang.. teruskan lg 9 hari... Liza BOLEH!!
:cahya schatz: said…
sitiezahim : try and error ja kak..
teringin nak buat mcm kat atas ni.. tp mcm tak cukup semangat lg...

kak tek gorjes : kak tek... bendalah ni bukan quilt... nama dia quilling...
kalau quilting yg cantum2 kain tu....

thanks utk semangat tu kak tek... love u so strong la....
ammi said…
ahhhhhhhhhhhhh nk pandai buat macam akak jgk...
x try2 pun lg :(
:cahya schatz: said…
ammi : yg ni bukan akak buat la...
tak pa...nnt dah ada tools, ammi pon buleh buat jgk.. :)

Popular posts from this blog

Mee udon sup

Giveaway 14/003

nasi arab - pes yemeni mendhi PROMO