berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Monday, January 21, 2013

Day 19 : where i slept

Salam and Hallo


tak dak apa yg menarik utk tajuk challenge ni..
dah tak dak benda lain dia nak challenge gamaknya smp katil pon dia nak soh tunjuk....


mesti ramai yg tertanya² apa kaitan bunga kat kanan tu ngan tajuk challenge harini...
tertanya² tak...?
kalau tak tanya pon.. i cerita la jgk memandangkan i dah tempek gambar tu....
ekceli bunga tu dulu dok kat atas kepala katil...
bila kami ubah bilik kerja jadik bilik missLR, maka kami terpaksa make over sket bilik tido kami utk letak meja komputer encik suami....

utk nak muatkan meja komputer tu.. kami terpaksa pusing katil 180°... so skg, bunga tu dok ujung kaki.... bukan lagi di atas kepala....
tapi ok la kan.. before tido, buleh gak tengok² bunga... kalau dok atas kepala.... tak ka satu kerja pulak nak kena mendongak utk tengok bunga....
huuuuhhuuu...

2 comments:

Miss Anna said...

Btoi, mmg x best tajuk celen yg ni huhu..

:cahya schatz: said...

miss Anna : nasib baik la katil tu skg ni dah utk berdua saja... kalau time waktu bertiga dulu... mmg tak hadap la nak bubuh kat blog... ngan teddy bear penuh atas kepala... ngan bantai penuh kiri kanan atas bawah.... fuuhhh...
lega sungguh missLR dah ada bilik sendiri...