berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Thursday, January 17, 2013

Day 15 : my shoes

Salam and Hallo


tu diaaa... clarks sudah sampaiii.... tp kasut i seketul saja....
kesian kat missLR... beriya angkat kotak dari pintu ke ruang tamu.. tp kasut utk dia tak dak...
ni kasut baru i....
first time beli kasut berupa paras mcm nih.....
makshaq anim... ni size 4... u nak pinjam pon buleh.... i kira sewa hari.... keh keh keh....
i love u... :)
ni sandal terBARU i... huhuuu...
mmg baru tp dah mcm belacan kan..?
beli kat mesia masa sale... i main sarung ja yg mana sedap sbb kasut cap boya yg slalu menjadi pojaan hati i akhirnya sudah tiada lg design yg cun....
actually kasut ni ok ja lg... tp skg musim winter makanya berabuk n td, i angkat terus amek gmbr... tak terpikir pon nak cuci² sket....
tak pa la kan....?
ni ankle boot kecintaan i...
suka dari ujung atas smp ujung bawah... semua i suka...
sedap pakai... sedap jalan... hati pon gumbira... :)
ni boot winter i...
walaupon masa beli i mcm tak puas hati sbb tak cukup masa nak pilih...
tp bila dah 2,3x pakai... i rasa mmg jodoh i la ngan kasut ni...
sgt sedap... ringan.... n panas....

walaupon rupamu kureng menggoda pada pandangan pertama... tapi ternyata berbaloi memilikimu...

oh,kasutku....
sekian.

4 comments:

natrah said...

cantiikkk kasut clark and kasut brown tu....!
kat sana takde kasut yang guna kulit babi ke?

sitiezahim said...

dok sini memang banyak guna kasut kan? kasut summer mesti ada lobang2 hangin, kasut autumn dan spring yg bertutup tp angin kadang2 leh jerlus, kasut winter kompom kena tutup terus hehe...

makshaq said...

oohh kasut clark tu nampak sangat comfy... eh u sewa jam i pun tak bayar lagi.. so kira kontra la bila i pinjam kasut u.. lalalalalala

:cahya schatz: said...

natrah : dah lama u tak singgah blog i...
eh. ka jd silent reader saja...?
ofkossss la kat sini lg byk guna kulit babi.. jgn kata kulit.. kasut bulu babi pon ada...

sitiezahim : yeezzzaa... betoi³...

makshaq aneem! : sewa jam...? bilakah...? (buat² tak tau)