berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Wednesday, January 16, 2013

Day 14 : flowers

Salam and Hallo


i cant find any better 'flowers' in my picture folder except this one...
huh...


gambar apa je la yg i ada kan...
gambar sendiri tak dak.... gmbr faceless tak dak... gmbr flower pon tak dak...
ayaiyai....

cerita pasai 'flowers'...
i always bercita² nak tanam bunga kat rumah... but i always jgk rasa kesian bila bunga tu mcm hidup segan mati pon susah... tambah² bila dah sejuk gedik² mcm nih...
haritu dok elok² ada matahari... suhu pon 13,14,15°c.... tup² ja harini -2°c...

tapi i mmg setuju ngan apa yg cik siti fizzie kata, bila ada bunga kat rumah... it likes menaikkan semangat rumah...
eh. dia tak kata cemtu...
tp bila ada bunga hidup kat rumah.... rumah akan rasa lebih 'hidup'...
itu pon bukan cik siti kata...  tp lebih kurang mcm tu la maksud dia... i dah lupa ayat dia mcmn... huhuuu...

kat sini, fresh flower ngan pokok yg dah siap² berbunga pon bukan la mahai mana...
1€ pon dah buleh dapat....
takat nak bertahan 2minggu tu mmg lepas....
but still i tak beli² jgk...
haish....

bunga²an kat atas ni sebenarnya i plan nak buat jual handmade card....
tp plan tu mcm asyik tertangguh sbb i dok nervous nak exam bahasa ni tak abih² lagi...
awat la org lain mcm rilek saja pi kelas... tp i mcm stress ntah hapa²....
maybe sbb i always feel like i am not belongs here...
ceeeyyyyy.... bab pi kelas... dan² feeling not belongs here...




sengal.

5 comments:

sitiezahim said...

hehehe u mmg kretip la liza...:D

Miss Anna said...

Liza, awat x hapdet day 15 semalam? Liza or liya x sehat ke?

:cahya schatz: said...

Sitiezahim : dok try and error lg..
Tp bila dah mula, mmg ralit dok ngadap bendalah tu....

Miss anna : entry ni la utk 16hb...liza slalu hapdet awai pagi...

CuTeNyer@Ku!!!~~ said...

dear liza....hehehhe lamanya tak say hi...aku suka ler ko punya arts nie...knp tak tunjuk ajar cara2...sometime need rest n find hobby to be creative...ahhaha aku nak try wat jugak...nak blajar..hikhik wat la entri tuk ajar cara2nya..huhuhuu

:cahya schatz: said...

anne : hai hai hai....
nama bendalah ni paper quilling...
ada byk tutorial kat youtube n blog...
org mesia pon dah ramai yg buat...
aku still amatur.. segan la nak buat tutorial...