berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Sunday, January 13, 2013

Day 11 : something fun

Salam and Hallo

kengkonon 'snow angle' la tuuhhh....
kah kah kah....

well... it's actually quite fun to do that....
memula i suruh missLR, tp dia mcm blur² saja...
dia dok asyik kata, nnt jaket dia basah....

fiiinnneeeee....
tgh org tak der nih... biar mama tunjuk demo.... :P
encik suami pulak malas nak layan i terbaring kat tgh² padang belakang rumah tu....

finneeeeee....
i buleh ambek gambar sendiri.....

actually, snow ni seronok bila 1st ngan 2nd day dia turun..... putih ja semua benda....
tp lepas pada tu.... dah tak cantek.... sometimes, lg kotor dari lecak hujan....

2 comments:

Miss Anna said...

Mmmmmm... Baru buat satu snow angel semalam, tapi bukan i la yg buat, fatini hehe......

:cahya schatz: said...

miss Anna : bestnya ada geng... liya ni penuh ngan alasan²... itu lah... ini lah...
terpaksa mama dia yg buat demo dulu....