Day 1 : self portrait

Salam and Hallo


aduyaaiii.. punya la susah nak carik gambar sendiri....
nasib baik terjumpa gambar ni dlm folder i.... tu pon gmbr from adik junior....
weellll itu la nasib si photographer.... asyik ambek gmbr org.. gmbr sendiri tak dak....

oo yes... its me... dah makin bulat dah muka i... pandai encik suami jaga....
even tudung herot petot, still i nmpk cute... hahahhaaa...
maybe seri dari abaya AD tu....

eh sat...
actually challenge ni kena ngan ulasan skali ka letak gmbr saja... huhuuu....

Comments

ahkakbatik said…
comei.... ha ah pandai cik somi jaga...:D
:cahya schatz: said…
kak tek : org pon sama pause berblog sempena pemergian kak tek melawat amarika....
nih br nak start hapdet blk... huhuuu..

btw, kembang tang pipi tu sbb encik suami pandai jaga...
kembang tang idung tu... bukan salah sapa.... mmg keturuunnaaannnnn gue!
sitiezahim said…
hehehe belasah la liza..ada ulasan ke tak..entri di belog sendiri..kitorang datang, baca je..heheheh :)
Neny said…
abaya pakai sempena majlis apa? achik buat kenduri doa selamat ye? Tgk meja rasa cam kat umah achik ^_^
:cahya schatz: said…
Kak hajar : betoi3... Jom aa buat challenge ni sama2... Kak hajar mesti lg byk gmbr....
:cahya schatz: said…
Kak neny : haah..kenduri doa selamat kat rumah achik..tp ni dah lama dah.. Skg org cun skit lg.. Hahahahaa...
Btw, achik dok try call akak byk kali... Nnt, kalau free call dia eh...
Miss Anna said…
Cam best je challenge ni. Cuba citer sket camne cara nak join hehe..
:cahya schatz: said…
Kak fauzana : akak copy gambar challenge yg ada gmbr camera kat enty sebelum ni... Then buat la entry ikut apa dia suruh... Ada 30 hari...30 gmbr.... :)
Buat la.. Best woooo.. Konpem2 blog berhapdet 30 hari....
Miss Anna said…
Aha macam best, tapi klu ade entry yg x de gmbar cane ek, kira kita fail ke? Contoh cam chilhood memory tu kan, semua gmbar brkaitan ade kat m'sia huhu..
:cahya schatz: said…
Kak fauzana...
Tak leh... Mesti kena ada gmbr... Tp tak semestinya kena boh gmbr kita... Boh gmbr dari internet pon blh... Mcm liza buat utk entry what i wore....
Tp mesti kena ada gmbr... Itu syarat wajib....

Popular posts from this blog

Mee udon sup

Giveaway 14/003

nasi arab - pes yemeni mendhi PROMO