berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Thursday, January 3, 2013

2nd challenge : Photo Challenge

Salam and Hallo

apa khabar semua pembaca....
selamat pagi,malaysia...
and selamat tgh malam buta, jermen...

sempena tahun baru... and demi utk memeriahkan balik blog i yg dah lama i abaikan ini.... i mempersembahkan challenge terbaru i...
taadaaaa....!!

eh sat... pasaipa dia ada tarikh august 2011 tuh...?
i baru perasan...
tak pa la... abaikan...
so... start esok... insya Allah... i mula challenge nih...
semoga berjaya mcm 1st challenge dulu.... <<30 Days of Me Challenge>>

4 comments:

sitiezahim said...

heheheh selamat men celen diri sendiri :D

:cahya schatz: said...

kak hajar : jom la celen sama²...

Miss Anna said...

Oh kat sini story nye hehe.. Alamak, mmg real challenge ni, hari2 kena update huhu.. Pastu sape2 brminat buat je la entry ye, x payah register ke ape?

:cahya schatz: said...

Kak fauzana : ouh..tak perasan akak ada komen kat sini...
Hhhaaaaa... Akak kopipes image tu then buat la hari2... Tak leh skip tauuu....