berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Wednesday, November 21, 2012

poonjel

Salam and Hallo

skg ni encik suami slalu belikan missLR dvd² cerita katun..
alasan utama sbb nak bg dia renggang sket ngan iPad..
bg i... i tak risau dia lekat ngan iPad... tp i tak suka dia dok melekat ngan youtube... very dangerous... tambah² pulak jari ketot tu dah pandai tekan² kat mana nak cari video dia nak...

before this, dia suka sgt cerita tinkerbell.... nasib baik la tinkerbell tu ada 4dvd... at least, tak dak la ulang² sangat cerita yg sama...
latest... missLR melekat ngan cerita poonjel....
ya Allllaaaaaahhhhhhh...... dari pg smp nak tido... selagi i tak menjerit suruh tutup... dia dok la ulang² cerita poonjel tuh...
smp nak buleh hapai script!


ouh... poonjel tu Rapunzel....


tapi kan...
smlm, dekat kul 1pg... missLR dah tido tp i still kat hall surfing ngan iPad...
tetiba missLR merengek²... mimpi kot..
so i masuk bilik dia... selimutkan dia elok2... gosok kepala dia.. kiss dahi dia mcm biasa...
tup² dia bukak mata n kata...

'ma... i love u most...'


sebak rasa... bergenang airmata....
even maybe sebenarnya dia jz repeat ayat poonjel.... huhuuuu....

2 comments:

Anonymous said...

pngajarannye kne bg die duk tgok cter smpai hafal skript ke camne? :P
tbawak2 ke tdo tu..
seb bek ayat tu yg kuar..sedap dgar..hehe

:cahya schatz: said...

Itu la pasai.. Tp di alam sedar pon dia suka kata i love u more mama... Pastu paksa pulak i kata 'i love u most,anak'...
Heheheee....