missLR dah 3taun!

Salam and Hallo

ni sneak peak saja..
mama missLR tak sempat² nak hapdet cerita n gossip terkini....

ni takat gmbr yg i sempat letak kat FB utk tatapan family n peminat² missLR....
ni cerita pada hari birthday missLR... 24 oktober lepas...

sbb besday tahun ni jatuh on weekdays... maka i decide utk celebrate bertiga saja...
encik suami amek cuti sempena besday missLR ngan raya haji...
so kami mmg nak spend time ngan missLR saja spesel utk besday dia...
dia dah paham maksud besday.... dah big girl dah... :)
few days before, i kata kat dia... ' liya... lg 2 days besday liya...'
missLR : oooo...bestnyerrr.... nnt mama kena buat kek mcm kek pwincess utk kakak liya.. pastu kena nyanyi lagu besday to u... pastu kakak kena tiup lilin ngan api.... pastu nnt papa bagi geschenk (hadiah)..




i nebes² carik resepi last² jadik gak sebijik...
3kaler yg atas terbalik.... n super manis...
next time buleh buat better than this... insya Allah... :)



missLR super duper happy... :)
mama lagi happy bila tgk koshok² mama happy... :D

Comments

ammi said…
hehe thanks akak update cerita besday dia.. tp ammi wants more!! pls pls pls.. hihi..

Popular posts from this blog

2018

saya terima seadanya..

Mee udon sup