gossip sket²

Salam and Hallo

1. NetworkedBlogs
ouh yeah.. i dah delete link cahya-schatz kat FB...
buat semakkan page org saja ngan link blog yg 4bulan skali baru nak hapdet nih... n skg ni dah la idea mencurah² tp tak sempat² nak hapdet kan....

2. 'hapdet'ing
i skg ni kengkonon busy sangat.. still nak guna word 'kengkonon' walaupon i mmg tak tau apa i buat tup² ja dah malam n dah lemau...
serius, org lain pi sekolah seronok²... i ni stress semacam....ergghh...
cikgu kata slalu pk positif.... hoyyeeehh...

3. missLR
dia dah berjaya mencapai few kejayaan dalam masa yg singkat... serius, rindu betoi nak tulis gosip pepjg pasai dia.... n i am sure, uol mesti seronok dengar cerita i (read : dia )..

4. addicted
now, ada masa yg memerlukan ketenangan pikiran, terus i capai kotak perkakas quilling... smp kdg2 tu rasa mcm addicted pon ya jgk...
dlm dok prepare² nak masak.. tiba² pi duduk kat sofa sat.. buat satu jenis bunga... pastu br sambung masak...
gaya mcm designer handalan kan.... ada idea, terus curahkan...

5. re-arrange
i dah re-arrange bilik tido i... the best part is... i dapat 2 bahagian kat lemari baju kami.... indah!
part yg tak indah ialah... encik suami still have dia punya meja reja.... missLR still ada meja pink dia plus 2 lemari tambahan.... n i hilang sebijik lemari craft n meja reja... very unfair kan...?

6. baking
classmate i kata lately i tiba2 ja pandai baking... ( padahal dia br add i kat FB kebetulan pulak musim besday...)
nih bulan ni dah TERpaksa buat kek besday i pulak...
so! nak kena ketaq² carik kek apa pulak gue nak try...
apakah kalini red velvet menjadi pilihan.... apakah....? apakah...?
missLR : mama.... kakak iya nak makan kek yg mama buat haritu....kek cis²...

Comments

Popular posts from this blog

Mee udon sup

Giveaway 14/003

nasi arab - pes yemeni mendhi PROMO