Sedikit story mory morning glory

Salam and Hallo

Woot... Woott... Harini dah 12hb.. Busy gila la konon smp tak sempat nak hapdet sepatah dua kata...
Pada anonymous yg nak jerit2 kat shout out tu... Harap lupakan ja la hasrat dikau....
Tak mungkin i letak shout out tuh buat masa skg.... Buat penuh page blog i sj...
Kalau nak shout jejugak... Gunakanlah ruang komen.... Hikhikhik....

Sat.
Nak mula dari mana nih...
Ok.
Jumaat lepas, achik blk mesia.. Merangkap tarikh i bertanggungjawab pindah ke rumah achik utk menemani si Iwah... Tp jadual tugasan i bermula smlm....
Dgn gaya yg mcm nak blk kampung, beg kiri kanan.. Siap bekal makan bagai... Kami anak beranak pindah ke rumah achik...
Tp tu la.. Takkan sama nyenyak tido kat rumah sendiri... Selama ni achik dok kata rumah dia sejuk... I macam ooooo oooo saja...
Rupanya mmg sejuk dlm erti kata yg sebenar...
I yg jarang tido pakai selimut ni pon terus tarik comforter smp dagu... Pastu menyempit kat tepi ketiak encik suami.... Bila missLR dah tido.. I angkat dia, letak bg sempit2 ngan i jgk....
Ouh..bahgianya hidup even i kena tido kat celah 2 tilam..
Bgn pg td, terus sakit badan n tangan.... missLR bantai tido smp kul doblas...
Terjaga2 gak dia tgh malam...
Si iwah dok bertenggek sj kat tepi missLR...
Iwah mmg spesis jaga mlm... Siang asyik tido saja... Tak gaya mcm anak dara lgsg....

Jumaat lepas, anta achik n cik dee pegi epot...
Blk tu, tetamu smp...
I mmg slalu ketaq lutut bila tetamu nak dtg... Cepat2 hapal resepi... Rumah sepah pon tak pedulik... Yg penting hapal resepi... Huhuu...
missLR excited mcm biasa... Ada kawan baru... Terlupa sat kat justin bieber... Eh. abg aqidd... Kalau tidak, melekat ja kat mulut dia nama abg aqidd...

Lerrr... Rupanya pasal justin bieber n selena gomez pon i tak cerita lagi... Huh.. Tambah lg satu hutang... Ntah bila la sempat nak cerita...
Tetamu i stay smp ahad... Tp tak puas sembang pon... Kena pulak time2 tu la jgk senggugut dtg... Haish...

Minggu depan, sekolah cuti 2 weeks... Tp i takdak plan apa2 melainkan prepare utk besday missLR...
Ya Allah... Dah 3 thn hokeyyy anak gue....!
Mesti ramai yg senyum2 nak tanya bila missLR nak dpt adik kan...? Kan? kan...?
Frankly, kalau nak ikut i punya nak... Maybe misssLR dah ada 2 adik....
Allah knows the best kan....?

Ritu, dah survey hadiah missLR... Kalini mmg extravaganza punya hadiah la... Tak dapat nak balut2 dah... N maybe cover hadiah tahun depan..depan... depan n depan skali...
Kiranya next2 year... missLR dpt party n kek ja la... Kalau nak hadiah jgk, sila nyendeng kat papa...

Project terkini i... Quilling.... :D
Tak dak gmbr nak tayang sbb hapdet tru ipad pinjam...

Ouh yes.
Ada sapa2 nak beli rumah kat glenmarie-cove?
Rumah tepi laut... Depan rumah ada boat parking.... Jiran2 ramai mat saleh n minah salehah...

Sekian dulu cerita harini ini...

Comments

Ms J said…
bape inggit umah tu? umah apa...
:cahya schatz: said…
ms J..
cekidaut ur inbox fb...

Popular posts from this blog

Mee udon sup

Giveaway 14/003

review : katil baby