berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Monday, October 1, 2012

handwriting

Salam and Hallo

oh yeaahhh....
admit it, mohd razif... tulisan awak tak cantek...

haritu pi IKEA, i nak daftar jadik family IKEA.. tp i dok berkejar ngan missLR... so encik suami kata tak pa.. dia tlg register...
tp sebenarnya since kami kawen ni... mmg i la tukang isi borang... even tulis alamat kat surat pon.. i jugak...
bukan la tak cantek sangat² tulisan encik suami.. tapi tak la lawa... kah kah kah...

last few days, kad family IKEA sampai... nak tergelak golek² i tengok nama kat kad tu jadik MOHD KAZIF ABL MOKHTI

kazif...? abl...?

smlm, i dapat first email dari IKEA....
dia tulih... 'HEJ MOHD KAZIF!'
i dah tersenyum sorang²..... hej tu hey la.... sbb kat sini J bunyik Y....
tp kazif tu yg tak tahann tu...
tp encik suami kata... tak pa.. kad IKEA ja pooon....
cehh... tu sebab dia yg buat salah...
cer try i yg salah tulis... mesti time² tu jgk dia anta blk kad tu soh buat pembetulan....

ok.i nak pi makan udang..
babai...

3 comments:

Farr said...

LOL.
been there, liza.
tapi since aku kat tanah tumpah darahku... maka.. insiden 'kazif' kurang la. ;p

Messy Mummy said...

hahaha.. sudah tergelak2 mm baca nieh...
tapi mm tak leh nak kutuk mok sbb mm punya tulisan dengan mok sepesen jer..

:cahya schatz: said...

farr : ko ingat lg tulisan mat..? buruk kan..? budget dulu nak jadi doktor la katanyeerrrr....

MM : sepesen takpa.. tak leh jd bahan..
kalau mcm encik mat i nih.. mmg sapa² tengok pon mesti kata tulisan kalah tulisan doktor...