Warmer makanan

Salam and Hallo

Selain dari carik kawan² set tea yg encik suami beli haritu... i mcm suka jgk kalau carik warmer utk makanan...
kat sini, maybe sbb negara yg ada mcm² cuaca.. maka antara benda yg i rasa mesti ada kat rumah ialah warmer makanan...
ada mcm² jenis... i prefer yg guna lilin bulat kecik tu saja....
kiranya... suam² kuku gitu.... tak dak la smp mendidih bendalah kat atas tuh...

1st time i beli... i beli kat flohmarkt.... benda baru... tp owner tu nak guna yg letrik punya....
i beli ni 2€ kott...
kelebihan dia... ada plat.. so, pemanasan agak sekata la jgk...
kekurangan dia... bekas mesti ala² lebih kurang besar plat... kalau besar lg... dah tak leh letak sbb pemegang warmer tinggi sket dari plat....
yg ni i beli kat kedai mana ntah....
utk benda kuah².... dpt skali ngan mangkuk n tutup dia...
kelebihan, even guna satu lilin... tp berjaya panaskan sup tulang smp i habis makan...
kekurangan, bekas tu tak leh replace ngan mangkuk lain... kalau sama lebar pon...pungkoq mangkuk still tak cecah ujung lilin....
yg ni i baru beli kat kedai Zimmermann... rega below 10€...
simple tp buleh boh apa saja mangkuk atas tu... tak dak limit... :)
tak pernah guna lg... so tak tau apa kebaikan n keburukan....

ada lg satu jenis yg i dok aim... tp tak jumpa lg yg elok...
i carik gmbr pon tak jumpa... stended... bila carik, tak jumpa... bila tak carik... tak carik pon, ada depan mata...



note : semua di atas adalah brand cokia... bukan WMF, V&B atau yg seangkatan dengannya.....

Comments

KM7 said…
singgah melawat di sini

Popular posts from this blog

Mee udon sup

Giveaway 14/003

nasi arab - pes yemeni mendhi PROMO