berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Sunday, September 23, 2012

Tepuk amai2

Salam and Hallo

 

semoga terhibur...
pada yg dah tengok kat fesbuk... tengok la lg 8x.... hik hik hik hik...

dia dah lama buleh nyanyi lagu tepuk amai² ni... tp ngan pelat² dia la...
skg ni dah jelas jgk word yg dia sebut... tp kerapnya, dia nyanyi tak kena masa.... tu yg susah nak record... haritu, dengan rela hati dia soh i record dia nyanyi... siap 'calah pulak' pastu ulang nyanyi balik...

then, dia sendiri jgk yg ulang video tu patblas kali....
budget kiut la tu kaaann...
sebijik mcm pakdia... hehehehheheee....

4 comments:

Farr said...

cute sgt part 'calah pulak'...

tapi yg mahalnye tang last tu...

mama cakap deutsch... phewitt!!

:cahya schatz: said...

farr : takat BRAVO je pooon...tu pon liya yg ajar... kahkahkah..

sitiezahim said...

salam liza. dia tak kene paksa pegi kindergarten lagi ek..heheh

:cahya schatz: said...

sitiezahim : salam kak siti.. awat kena 'paksa'...?
liya belum ada tempat lg.. kalau ada, mesti dia yg terkodek² pegi sendiri...