berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Sunday, September 2, 2012

Entry memerot

Salam and Hallo

It is not cool at all when u have to wake up so early in the morning utk memeroooott...
Jemnenas betoi tau..

Ayat permulaan entry yg tak brapa best kan...?
I dah jaga dari kul 3pg td sbb rasa perot tak sedap..
Siap dah korek blk tong sampah utk tgk expiry date hollendaise sauce td...
Bukan salah dia... Expired by end of this year...

Dgr mcm teruk sgt bila baca i korek tong sampah kan...?
Padahal kotak tu dok atas skali dlm tong smph kering... Hihiii....

Harini menu simple... Ayam KFC ngan brokoli celur+hollendaise sauce...
Tak leh nak recall apa benda yg buat i ala2 nak cirit-birit... Itu je la yg i makan seharian smlm...

Kak eja n family ada kat rumah...  I tak dak plan menarik tertarek lg...
Time tak dak org mai rumah, dok melengung soh org mai... Bila org mai, dah ajak org melengung skali....
Jemnenas betoi i nih...

Kuih raya tak abih lg uollss...
Tp kan.. Kuih raya yg tak brapa cun n yg i rasa tak brapa sedap, itu yg abih dulu...
Kagum...
Tahun depan kena buat 2 adunann... Hehehehe...
Semoga tahun depan, missLR mau masuk doq tlg mama dia...

Obvious sgt i tak dak idea nak menaip pepagi buta nih... Tp sementara nak stabilkan peroottt i yg dah macam mesin basuh ni...i hapdet la satu entry... Next entry i letak gambar budak comey k..

Rupanya gmbr raya i ritu ada kot 10 keping...
N ofkossss... Tak dak lgsg terselit muka i..
Ahad lepas, pegi open house kat mainz....
Perrghhhh.... Feel gila ok dpt pegi open house.. I pon tak ingat bila last time i join open house...
Sadis!

Time kat open house br sempat amek2 gmbr...
Tarik encik suami amek gmbr raya berdua... MissLR busy layan boifren n girlfren... Stended la tu kan... Janji happy...

Subuh time!
Bai.

No comments: