berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Thursday, August 16, 2012

public blog

Salam and Hallo

lately, makin ramai pulak yg bgtau kata tak leh baca blog ni even dah di'invite'...
kenapa eh...?

petanda suruh public blk...?
one of my fren suruh bukak link² utk baby... nak buat reference...
mcm tu nak publickan few entry saja?

i mcm terfikir nak publickan... then utk entry yg daring sket, entry tu yg i private kan...
sikit remeh... tp better than semua entry private kan...?

sebenarnya tak dak la i pon menghapdet beriya bila dah private itu hari...
tp tu la...rasa syg pulak tak simpan cerita² howt pasai missLR...
skg ni dia dah bercakap punya la mcm mak nenek...
perangai pon buleh taaahhaaannn... demanding...
n byk ikut perangai pak dia... huhuuu...
bab cerdik tu.. Alhamdulillah la...
tp bab perongoih tu... huuhhhhhh..! tak tau nak cakap apa...

No comments: