berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Tuesday, August 14, 2012

ice

Salam and Hallo
mendalam kan maksud dia....?

i kenal few org yg suka sgt judge org lain based on 1st impression...
ada jgk yg dengar² cerita pon buleh terus judge org lain...
pelik kan....?
maybe kita kenal org tu secara luaran ataupun current..
kita tak tau apa asal usul dia.. or history dia... not even apa yg dia buat a night before....
Allah saja yg tau.. n Allah saja yg patut judge hamba Dia...

org yg kita nmpk pakai proper... ntah² hutang keliling pinggang...
org yg kita nmpk comot... ntah² duit dia dlm bank juta-jutin...
org yg kita nmpk tergelak²... ntah² dlm hati dia tak pernah brenti nangis...
org yg kita nmpk mcm cool saja... ntah² hidup dia sebenarnya haru biru...

bonda i penah pesan..
kalau suka org... jgn terlampau suka...
kalau tak suka pon.. jgn terlampau tak suka...
takut² nnt jadik terbalik..

yes.
i pernah face benda tu...
benda yg i suka.. last² jadik benda yg paling i tak suka...

i slalu pandang org lain as special...
tp bila org tu sendiri yg mengaku diri dia special... otomatik, pandangan i jadik kureng sket....

ok.
dah terkuar tajuk dah...

kesimpulan : kalau jumpa ice kecik tgh laut... buat pusingan jauh sket.. takut ada ice besar langgaq pungkoq kapai nnt...
sekian.

No comments: