berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Tuesday, August 7, 2012

dah kenapahal pulak...

Salam and Hallo

sorry frens, macam dah lama gila tak hapdet kan...
busy le kengkonon...

sgt ada byk benda nak cerita tp kita go point by point sket² dulu...

1. sekolah
walaupon otak mcm dah nyilu berkarat... tp still pi sekolah jgk.. ada gak teman gosip walau cakap mcm ayam ngan itik...
tp sebenarnya not bad jgk pi sekolah, ada jgk i kuar2 rumah kan...

2. encik suami
dari travel 5jam sehari pi reja.. encik suami skg travel 2jam saja... Alhamdullillah... ada gak masa ngan family walaupon time blk tu, dia senyum pon tak larat dah...
setakat ni weekend kami full ngan aktiviti... last week saja yg satu family dok terbongkang kat rumah sbb encik suami n liya demam...

3. missLR
dia dah ada character dia sendiri... dah reti nak buat ayat² yg beremosi.. dah reti nak melawan cakap.. dah reti marah... merajuk n tunjuk feeling dia...
kat sekolah, ada tmpt jaga budak... missLR dok kat situ bila i pi kelas... kat sekolah missLR, semua suka dia... especially cekgu-cekgi dia... missLR pandai bawak diri even dia sorang ja cakap melayu...
serius.. mmg dia bantai cakap melayu dlm kelas... paling2 tak pon.. dia try la cakap 'jermen' ngan slang dia sendiri... tp mmg tak dak sapa paham la bahasa jermen dia tuh.... huhuuu...
ada sgt byk cerita n gmbr pasai dia... nnt2 i cerita satu2...

4. raya
i dah beli kain utk buat curtain raya... :)
next week cuti sekolah smp raya... doa2 i sempat kemas rumah, buat langsir, buat kuih raya n few other plans for raya...
i dah listkan few biskut raya glemer utk i buat... sgt excited.. tambah2 missLR dah reti makan... lg la syoq nak buat ngan dia...

5. blog
punya la lama i tak hapdet... tp encik suami tetappp bukak blog i hari2... dia baca entry2 pasai missLR yg dulu2...
missLR skg ni dah kurang makan... susah sgt nak suruh dia makan... siap kena paksa bagai....
bila tgk gmbr dia dulu2.. mmg nmpk sgt badan dia susut... tp tinggi.. huhuu...
i dah susun gmbr utk letak n cerita kat blog... tp tak tau la cukup masa nak hapdet or not...
tp tu la.. kalau tak hapdet... cerita tu lupa mcm tu saja...
kalau hapdet atleast, nnt2 blh baca blk....
pastu tersengih sorang2 depan laptop...
tp td, i nak bukak blog.. ada virus pulak...
jgn la smp kena tukar blog mcm dulu... :(

6.

eh... nak pi sekolah dah...
bai...

1 comment:

rubaizah said...

x sabaq nk tgk pic liya