1st pokok bunga

Salam and Hallo

i dah byk kali sebut i teringin nak tanam pokok bunga..
memandangkan i duduk kat atas kayangan, maka niat tu sentiasa ditunda pada suatu masa yg tak pasti... ditambah pulak musim yg sat² berubah sat² tak betoi skg nih...
18072012 tarikh i beli pokok bunga pertama utk rumah i... :)
happy sebab at last, ada pokok bunga hidup dlm rumah i...
fresh flower pon dah lama tak dak sbb encik suami dah lupa cara nak romantik² ngan i... (jemnenassungguh!)

kebetulan haritu i beli sikit barang saja.. n tgk ada sale pokok renek nih...

comey kan...?
mcm just nice saja utk letak kat atas heater rumah i...
skg ni, daun dia dah byk... bunga maintain ja comey terselit celah² daun...

saya happy mempunyai pokok hidup di dalam rumah saya... :D

Comments

Popular posts from this blog

Mee udon sup

Giveaway 14/003

review : katil baby