berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Tuesday, July 24, 2012

masa mengejar..

Salam and Hallo

cepatnya masa berjalan...
tahun lepas, 1st week ramadan ada beras kesayangan ngan anak2 dia kat rumah ni...
tahun ni tak dak sapa... melainkan kami n family achik...

ouh... selamat berpuasa semua... :)

since encik suami dah tukar reja... i jd mcm kalut gila...
semua benda tak sempat nak buat...
adakah sbb i makin malas n asyik mengantuk...?
adakah sbb i penat or stress sbb kena pi kelas...?
campur semua sekali kot..

skg ni kalau letak kepala kat bantal mmg terus lenyap.. tak sempat dah nak ada adegan2...
letak kepala... terus tido...
mimpi pon segan2 nak kacau...

missLR dah makin besar, comey, n sgt bijak..
Alhamdullillah....
byk sgt benda nak cerita pasai dia.. tp serius tak sempat...
fb pon bukak smbl jeling2 saja....
blog lgsg tak sempat bukak..

btw, i dapat stove baru....
suddenly hot plat besar tak function.... dah la yg besar lg satu pon mmg dah tak leh guna...
itu petanda nak botakkan lg kepala encik suami...
sorry.
ekceli i buleh ja survive guna plat kecik utk masak kalau yg makan tu hanya kami 3 beranak..
tp kalau nak masak utk ramai2.. jenuh gak la..
tak dan nak cakap apa lg.. encik suami dah belikan dapur baru...
achik dah bg 1020 petua mcmn nak jaga dapur baru tu...

skg ni i tgh pasang 12kuasa kuda utk buat kad utk si emirafham....
ingatkan senang... rupanya jenuh jgk....
ni semua sbb kena pi sekolah... kalau tak pi sekolah.. mmg dah lama siap...
nasib baik 100 ja... kalau 300...? 500...?


tukar mode :
sometimes, kita nampak cool saja... tp tsunami di hati... tak mampu nak luah even kat blog...
kat fesbuk lg la tak leh..
berdoa saja kat Allah... semoga ditabahkan hati...

No comments: