berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Tuesday, June 19, 2012

sebulan yg mcm 60minit

Salam and Hallo

blk cuti sebulan terasa hectic sgt...
terlompat² buat itu ini...
dah blk sini br teringat itu ini lupa beli n lupa buat...

hurmm...
aci dak kalau soh org mesia tlg pos few things...? huhuuu...
tp mcm pelik dak sbb br ja smp sini dah nak order2 brg kan...
or patut ka beli ja dari sini even dah konpem2 brg2 tu lg mahal dari mesia...?
tp kan... kalau campur ngan duit pos.. kot2 la rega jd sama ngan beli kat sini ja..
uol rasa mcmn...?

ouh..tersebut pasal 'uol'.. thank u pada reader2 yg dok baca jejugak blog ni even i tak hapdet... n thanks jgk pada yg dok follow blog ni even as silent reader...
n sorry pada yg tak dapat nak baca even i dah 5x invite...
smp masa yg sesuai.. i akan public blk blog nih... janji.. :)

bercerita pasai cuti2 mesia.. kalau blk time biasa2 pon busy sesgt... ni tambah pulak ngan ada kenduri... i mcm terkial2 buat itu ini.. padahal tak byk mana pon i buat... tp duit kuar mcm air... mengalahkan org yg nak kawen... tp bila dah setel2 semua.. rasa lega...

akan tetapi... i sempat beli baju...
ada la 4,5 lai...
beli berbelas lai.. tp yg dapat pakai cuma 4,5 lai... very the asbestos!
lepas ni maybe tak leh beli online... eh.. sebenarnya bukan salah beli online.. tp sbb beli baju yg free size...
stended.. time nak beli tak terpikir badan ni dah tak brapa nak buleh pakai yg free size.. huhuuu.. tgk model pakai mcm ada space lg... sekali bila dah beli... terpaksa la buat amal kat anak2 sedara... bg free..huhuu...

oret... nak setel rumah...bai.
ttyl.

No comments: