berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Monday, June 18, 2012

kembali

Salam and Hallo

i dah blk..
blk ke routine biasa...
blk ke rumah kami yg cuma ada family kecik kami...
blk ke hormon yg tidak stabil...
blk ke suasana yg lain dari biasa..
blk ke perasaan yg memendam rasa..
blk ke tempat yg ada gelak tawa yg limited..

bunyik macam stress semacam je kan...
everytime blk sini, mesti perasaan2 mcm tu ada...
actually akan lebih elok kalau ada org yg reti mainkan peranan utk buat perasaan tu stabil...
kalau perjalanan tu mula dengan perasaan yg tak best.. mungkin perasaan yg tak best tu akan kekal utk beberapa hari seterusnya...
n mungkin jgk perasaan yg tak best tu akan tempias kat org yg di sekeliling jgk...

kita kena try utk make everything ok..
terpaksa tu mmg one of the way nak buat semua benda kena pada tempatnya...

kena tarik nafas panjang2... muhasabah diri....
settt.... n go!

No comments: