berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Wednesday, May 9, 2012

perangai FB

Salam and Hallo

dalam keghairahan i dok mendelete org yg i tak kenal kat FB..
rupanya ada jgk org yg kenal i tp delete i dari frenlist dia...
hik hik hik...
padan muka i... maybe i tak brapa layak masuk dlm frenlist dia..

smp satu masa nnt, maybe i delete jgk akaun FB tuh...
dah la sakit hati dok dapat spam2 mengarut...
kot2 yer pon bukan spam.. perlu ka kuar kat wall org tu baca cerita2 yg tak senonoh...? perlu ka kuar kat wall org tu tgk video2 lucah...?
jawapannya tak perlu... menambahkan dosa i yg dah byk dosa ni je...

pastu i pelik jgk ngan org2 yg suka betoi like n share benda2 yg mcm 'like this if u believe in Allah...'..... 'share this if u love Allah...'
ada kena mengena...?
pastu nak doa kat Allah pon, nak post as status kat wall...
mungkin niat dia nak bg org doa sama kot... ohhoo maybe jgk...

patut la mark zuckerberg pon pening kepala... i yg bukan sapa2 ni pon tak leh nak control org kat frenlist i...
huhuuu...

No comments: