cerita pasai missLR

Salam and Hallo

one of my BF tanya 'missLR dah buleh cakap ke..?'
huiiihhhh.... lebih dari bercakap pon buleh... dah tahap membebel dah skg nih...

mcm dah lama tak letak gmbr missLR byk2 kan...
tudiiaaaa... ni yg org panggey senyum simpul....
maaf la makshaq anim... gaya senyum mcm makshaq ajar dah makin dilupakan... huhuuu...
mata missLR sgt sepet kan...? mcm mata tok liah.... tak mcm mata mama...
sejak menjak merasa diri makin besar.. semua benda nak buat n pilih sendiri...
baju nak baju mcm princess or angelina or stephani ja... mesti skirt or dress... kalau pakai seluar pon, baju tu mesti ada unsur2 gegirl mcm ada ribbon or flower setepek dua...
ouh... ikat rambut pon ada style... hanya i saja paham...
kalau rambut mcm minnie mouse... means tocang 2...
kalau rambut mcm 'tell me'... means tocang 1...
kalau rambut mcm 'abichu'... means sanggul secotet tinggi atas kepala..
kalau rambut mcm princess... means... dendan/jalin...

n bg missLR, kalau tak ikat rambut means tak cantik... sapa punya ajaran ntah... biar la rambut org tu rebonding ka... curl ka... terpacak ka... belang² ka.... kalau missLR tak nmpk getah rambut or sepit atas kepala.. means rambut org tu tak cantik... pastu siap ajak mama dia kutuk skali pulak tu... hangin betoi aku la...
hish.

Comments

Anonymous said…
hehehe nasib baik ammi slalu ikat rambut kt iyah..hahaha...dia mkn apa tu...cam sedap ja.. eh..dia dh tinggi sgt ka ni..takut x muat baju yg bli..hehe..
Anonymous said…
hahahahaha comelnye budak ni. cheeky betul!!
sitiezahim said…
hahaha budak2 macam2 karenah..buat kita senyum..buat kita marah..apapon seronok kan tgk anak membesar depan mata hihihi
hahaaa..bagus ar liya nk gak ikat rambut. maryam susah btul nk ikat rambut die.pastu menggerbang ar sane sini. kalo ikat pun xlame,jap je die bkk balik.adeiii
:cahya schatz: said…
anonymous : SGT cheeky okkk.. dah la kdg2 perasan..... hihihiii...

kak siti : itu la.. Alhamdullillah, dok sini ada peluang nak tgk anak besar depan mata.. dok mesia.. tak tentu lg...

maharani : mmg akak ikat rambut dia since dia kecik.. rambut dia lebat.. so beli sepit or getah.. so dia dah terbiasa....
:cahya schatz: said…
maharani : lg satu tips... bila pakaikan dia getah or sepit.. kasik puji2an lebih2 sket...
Alin Marlini said…
biasalah anak pompuan..semua nak yg cun
:cahya schatz: said…
alin marlini : nasib baik kalau pegi kedai dia tak sebuk nak pilih sendiri lg...
jz bila kat rumah ja asyik nak pakai baju pwincess...hehehe

Popular posts from this blog

Mee udon sup

review : katil baby

Giveaway 14/003