berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Saturday, February 18, 2012

i will follow yyyoooouuuu.....

Salam and Hallo

ada seseorang me'message' i tanya kenapa i delete dia dari jadik follower i... siap sentap² kawan tuh ingatkan i tak bg dia baca blog i...
actually, i tak delete pon... even, i tak tau pon mcmn nak delete follower² tuh...
betul.tak tipu....

i rasa sebab dia satu ja...
dulu...blog cahya schatz ni kena virus apa ntah...
ramai yg tak leh bukak blog cahya schatz.. n kalau buleh bukak pon, kuar web/iklan yg pelik2...
so.jalan penyelesaiannya ialah i export n import blog cahya schatz...
blog lama... dah ada 200 lebih follower... i pon tak tau yg bila export, gadget follower tak ikut...
link2 n post2 lain semua buleh copy... tp, gadget follower kena start from zero blk...
i mcm tak pk sgt pasai follower... so i tak la beriya pk mcmn nak bg follower lama jadik follower kat blog baru nih...

i still guna nama n link blog yg sama...
i pk... kalau org tu simpan link or bookmark blog i... so tak kisah la sgt pasai jadik follower ke tak....kan...?

i am very sorry pasai gadget 'follower' lama tuh....
better i betulkan blog i supaya uol buleh baca dari staykan follower yg beratus tu tp uol tak leh baca blog i... kan...?
(budget mcm besstt je kan... padahal yg tanya tu sorang je... :p)

feel free utk follow blk blog i kalau nak...
if not, teruskan la membaca blog i nih... :)

world peace!

5 comments:

Anonymous said...

LOL!
taw takoott...

Kamalia said...

Eh.. Ntah2 aku pun hilang tp blog ini tetap menjadi list2 utama dalam google reader ku.. So, i will follow u wherever you go.. Haha :)

:cahya schatz: said...

Anonymous : tak takooot...jz nak mntk mahap secara terbuka...kot2 ada org lain pon ada yg kecik hati...

Kem: dah macam si bolat2 kuning punya tag line jeeee....

Frau Azmir said...

oh boleh kena virus ka? ni yg risau ni, tapi I'll follow u jugak hehe, tak kira kat mana pun :)

:cahya schatz: said...

frau azmir : tak sure la virus la spam ka (atau maybe nama lg glemer..)..
tp mmg something wrong la bila bukak blog lama tuh...
tp, akak jgn bimbang... kalau blog akak jadik something²... i bgtau!