berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Tuesday, January 3, 2012

birthday present mama missLR part II

Salam and Hallo

i'm back...
dengan berat badan yg makin membimbangkan...

kalau sapa yg ada fb i... mesti dah tau mana encik suami culik i selama 2 minggu nih...
sebagai hadiah besday i yg ke-29, i dapat tiket penerbangan pergi balik ke abu dhabi...
missLR tumpang sekaki... padahal, tiket dia pon dah nak sama mahal ngan tiket i...
for the 1st time, dia duduk kat seat dia sendiri... maklomla... dah big girl... tax epot pon dah sama rega ngan tiket mama...
Alhamdullillah... last minute, dpt tiket murah... tp kena transit kat jordan...
ok la tu... if not, kena byr almost double... (lari budget nak shopping ketul emas...)

i br stabilkan diri harini... br buleh mengadap laptop... baca status kawan2... baca gossip terkini dan terkena... tgk gmbr2 kat fb...
baju² n barang² dari abu dhabi semua dah setel.. dah basuh n dah simpan apa yg patut...

sangat rindu nak menaip kat blog...
walaupun cerita lama2 pon asyik tercerita sekerat... kita anggap jer la tu lumrah alam.. huahhahaaa...

i dalam process nak susun2 gambar kat abu dhabi.. delete² yg sensored... edit² apa yg patut...
tp bayangkan la bila nak siap kalau ada almost 1000 keping gmbr...
kalau org upah amek gmbr kawen... ada la semangat nak edit.. sbb berbayar... huuhuuu...

ni teaser...

sila focus kat i...
inner tu.. import dari mesia... cousin ngan kakak i tlg beli... i suka..
shawl tu baru beli kat abu dhabi... tp mcm tak brapa reti nak pakai... sbb lebar...
abaya tu i pinjam biras i punya...
tp skg i dah ada 3 abaya sendiri yg gorjes n berharga murah... tp tak tau la zaman bila i nak pakai...








4 comments:

rubaizah said...

mcm tergantung je cerita ni... ce citer lagik... x sabaq nak baca

x-o-x-o said...

itula..scroll2 x dak dah...aishhh.. iyahh tlg smbung.. ;)

mommy khaish said...

lamanya tunggu entry mama missLR!

:cahya schatz: said...

rubaizah : saja bg tergantung... kasik suspender sket.. huahhaa...

ammi : iyah busy la sejak blk abu dhabi nih..


mommy khaish : hik..hik.. i kena culik.. tu yg tak leh buat entry..