berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Sunday, May 15, 2011

hallo leute

Salam dan Hallo...

kepada semua...
i kat malaysia skg.. so most probably tak dak hapdet...
n terpaksa la jugak i pausekan kejap 30 day challenge i... :(

ok uol.. be good... n have a nice day...

Thursday, May 12, 2011

sepetangan di playground

Salam dan Hallo...

sejak missLR dah reti jalan nih.. i rasa kesian kalau dia dok terperap kat rumah... so i bawak dia kuar jalan²...
belakang rumah je pon.. smbl tunggu papa blk kerja... i bawak dia main² kat playground...
ni gmbr 2 minggu lepas kot...
feberet toing² dia...
tak ready lg nak amek gmbr... muka bolaatt...hehehhee...
posing gaya mata kuyu... hahahahhahahaa...
lawak... tp serius dia mmg saja posing mcm tu... teleng kepala tu mmg slalu buat dah...
lepas i kata 'dah'... dan² gelak kekek²...
ni cara posing latest dia belajar dari tokguru² baru...
haishhh...
gmbr tokguru²....
not in the picture : tok guru plg besaq, khokhok anyia...

Pemenang dan Hadiah Giveaway 11/001

Salam dan Hallo...

harap mahap ler pengadil busy tgk tv n makan fries...
muka pon mcm malas nak layan mama... hehehheee
so! cabutan dah dibuat dan pemenangnya...

MrS. F!zA

and

nanakimie

benda unik pasai pemenang ni ialah..
mrs fiza adalah the only peserta yg gmbr dia tak mau kuar kat blog i...
n nanakimie ialah peserta last giveaway ni... hehhee..
rezeki²...:)

and...
hadiah MEGAnya ialah...
Super mega hammer genialer großer spitzen hab dich lieb Becher
maksud dia lebih kurang..  'saya ada mug kesayangan yang paling ter amat besar sekali'


gambar selingan... cawan tea tu hanya hiasan :P

Tahniah pada pemenang.. sila anta alamat anda ke nch_2311@yahoo.com
i akan pos hadiah once i dah selamat smp kat rumah mak i...

n pada tak menang... tak bermakna tak dak luck...
nntkan 2nd contest i pasni...
cekidaut bebeyh..

Day 23- Something you crave for a lot

Salam dan Hallo...

bila sebut pasai craving... mesti ingat makanan kan...

yg paling teringin sekali....
credit : pizza hut
kepada encik ghani n encik nizam... sila kotakan janji anda..
i mmg dah tersangat la teringin nak makan pizza nih since i pregnant... tp time blk mesia tahun tu.. ada org ajak kejar ayam pencen... last² smp blk sini.. i dapat makan vege lover aje... huh..
creadit : resepi raidah
pergghh... tgk gmbr pon dah kecur air liur... tp i nak yg makcik depan apartment pantai.. nak part kepala plissss, makcik...
then.. ngan air asam 2 bungkuih eh.
walaupun kedai makcik dulu mcm dah senget.. namun smp ke jermeng gue ingat...
hurm... nak asam pedas kat belakang giant klang... walaupun cashier tu slalu usyar i semacam sbb i slalu amek lauk byk2 tp nasik sikit, i tetapppp maintain.... masuk kerja setahun,berat i dari 45 terus mencanak jd 51... syabbassss!
kat rumah i ada kilang jeruk yg mmg jual style extra vaganza punya tong besaq2... kalau salak tuh... fresh² br rm8 sekilo (rega tahun lepas...tak tau la kalau dah naik...)
tp jeruk i nak bukan dari situ... tp dari jusco.... jeruk betik pedasss... pergghhh... kalau tgk pantaians makan.. mmg sambil lap peluh beb... masa pregnant kat missLR.. beriya i beli smp dekat 1kg... tp blk rumah, bonda tak bg makan.. jem.
optional yg wajib : udang sambal petai bonda masak... org lain sila tgk saja.. missLR sila main jauh² sket...
ok.i dah start bau petai dah nih... haisshh...
-
last, nak grilled chicken with mushroom sauce ngan green apple kasturi kat SR...






itu cerita makan... kalau benda bukan makan...
i idamkan :
1.lebih masa
2.percutian
3.sahabat
4.cabutan bertuah bernilai €1M



nota kaki : kalau bg soalan challenge mcm ni kan senang i nak elaborate pepanjang... nih tak.. tanya nak tukar ngan sapa la.. tanya pasaipa difren la.. haish..

Finalis Giveaway 11/001

Salam dan Hallo...

so, ada 36 peserta..


umiliza989

Fadzillah Kamarudin

as ♥ Leenda

♫♪~ Naurah Nawwarah

Cute MuM

zaikulim

E-ra paSha

A y e s h a Ramlee

Nana

syieda

intanEyka
aNiM

NOOR FATIN

misz l0vely

nEa FleriDa / nIL

Syima Emi

eb ezrin2

Farhana

♥CHaRa♥

fieda

MrS. F!zA

The Games Bingo

fiezahkecik

Izan Ishak

IntaNBerliaN

cempakakuning

dilazfamily

-my sketch of love-

tiefazatie

NaDiA

NaNa
a.m.y ^_^
Jieda

cikpuanhady

♥♥azatiesayang ♥♥

nanakimie

i ucapkan 'Viel Glück!'
thanks sbb join :)
nnt kan pemenangnya esok... insya Allah...