berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Saturday, December 10, 2011

sudoku

Salam and Hallo

td i buat sudoku kat paper...
missLR mai menyempit... dia nak pegang pen.. 'nak tolish...'
i bg pen kat dia tp mata dok tgk sudoku.... bila tau jawapan.. i pegang tangan missLR... i tulis kat paper...
dia sgt excited.. pastu dok tanya nak tulis apa lg.. hehehee...

i teringat masa zaman muda² dulu... masa i kat UM... i kerja sat kat calling center pizza hut.. kdg² nak pi kerja, i naik putra... n everytime i tunggu train.. i mesti buat sudoku...
masa tu buku sudoku i besar tapak tangan ja... tp tebal...
n everytime tu jgk la.. mesti ada org belakang yg tlg pikir utk i... kdg2 tu... dari beratur elok2..  tiba2 ada org kiri kanan i...
sama jgk.. kalau dlm train...
org yg dok sebelah... mesti jengok2 jgk...
n ada skali dua.. org tanya mcmn nak buat sudoku... ok.. tetiba bg free lesson kat stesen putra...

masa pregnant kat missLR.. hari² buat sudoku..
buku nih..
besar n tebal... ni buku sudoku i yg ke-6 kot..
sebuleh² before tido mesti buat at least 1 sudoku... agak² terbuat tahap yg susah sket... panggey encik suami buat sama²... kira talian hayat aaa sbb guna 2 otak...

mmmmm....
ok.tak tau nak cerita apa dah....
tp td mcm ada benda nak cerita...

2 comments:

A said...

kamu dan sudoku mmg tak boleh dipisahkan

:cahya schatz: said...

mr/mrs A : do i know u...
skg agak terpisah..tak dan nak pk, missLR dah sibuk nak tulis jawapan..