jom kawen skali gi...

Salam and Hallo

smlm... i punya 4th anniversary ngan encik suami... :)
happy.
even selalu jer jgk naik turun darah... tp dia still besfren yg best.

haritu, sempena christmas sale... kami pegi beli barang² hantaran utk adik i...
brand² yg depa (adik i ngan tunang dia) sebut... almost semua i tak tau...
yes.i bodo pesyen...tp tak der la smp tahap jakun gile mcm tak pernah kuar gua... n encik suami pon tak der la tak mampu sgt nak sara i.....
heellooo...??
ouh.tetiba emosi.sori.

l'occitane.
i tak tau brand tu.. brand dari france... fsil i kata... kat mesia mahai... so i check kat sini.. murah gak..
masa i pi butik l'occitane ni kat frankfurt.. depa tgh buat sale utk set krismas..
cool..
mmg bau sedap...n lepas convert... murah dari rega kat mesia...
bila beli set krismas tu.. dpt satu beg kecik dgn brg² dlm tu patutnya rega €25 jadik rega 10€...
i amek je la...
salesman tu bg beg besar kat i... beg kecik kat missLR...
gmbr ni lepas few tapak kaki dari butik l'occitane...
paper bag tu pon keras elok lg walaupun tape dah koyak... missLR tak mau lepas lgsg beg tu... dia kata tu abg bg kat dia... smp tido pon, beg tu sangkut kat siku...
ekceli i letak gmbr ni sbb nak tunjuk i pakai shawl... tp terselit jer.. nmpk encik suami yg over...
ni encik suami try baju utk kembar dia.. part bahu jatuh... tp part perut, jz nice....
pandai i bg makan..... hahhahahhahaaa....

i suruh dia amek gmbr kat fitting room... tu pon takut... nasib la missLR tido... buleh gak i tlg amek gmbr...
ouh...ini missLR bila dah bgn tido... nmpk apa kat tangan dia...?
melekaaattt ngan beg tu ok.... tp dah agak lunyai kena lenyek masa dia tido...

dia terjaga masa kami tgh tgk perfume...
salesgirl kat situ dok la puji² missLR... comey mcm patung la.... rambut hitam cantik... gigi cantik...
si missLR...?
'ni beg iya...abg bg...'

fuuuhhh.... kena bg pendidikan moral lebih sket nih...

i beli set perfume utk both side...
tp bukan dari list yg depa bg...
yg penting...i ngan encik suami suka... kiranya kalau depa tak mau... set perfume tu buleh bertukar hak milik...
bak kata i kat fsil i... 'i redha... kalau u tak mau, i amek!hahhahaa'
berdesup dia reply kata nak 'i terima tawaran u... lgpon,set tu tak masuk lg kat mesia...br rare'..
heh...nak rare je semedang.

blk tu... i dok susun2 kotak... dan² feeling nak kawen skali gi...
bukan apa.. seronok nak dpt brg hantaran.... huhuuu..
masa i dulu... encik suami beli set clinique.. ada 3 benda...
smp skg ada lg lebih dari setengah....
huahahhaha... bukan tak mau guna...tp sayang!









jem.

Comments

wawa said…
happy anniversary dear liza!may Allah bless your marriage with happiness and love..and bahagia hingga ke syurga :)
Ida Shaklee said…
happy anniversary, liza n mat!
rubaizah said…
eppy anniversary... bestnya kalo kawin lg sekali ngan hubby kita kan...
Frau Azmir said…
happy anniversary :) klu sebut kawin lg skali ni, kita mmg tak de chan dah, tapi cik hubby boleh aje hahahaha!!! just kidding :D
one of my feveret quote:
"A perfect marriage requires falling in love many times, with the same person..."
:cahya schatz: said…
thanks uol... love!♥
dahliya said…
sweet la liya ni..
:cahya schatz: said…
yaya : kalau dgr dia punya loyar buruk... bertambah suiittt... rasa nak cubit² ja...huhuu...

Popular posts from this blog

Mee udon sup

Giveaway 14/003

review : katil baby